Κορωνοϊός: Αυτά τα μέτρα επιστρέφουν από Σεπτέμβριο – Δηλώσεις Πλεύρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στα μέτρα που βρίσκονται πάνω στο «τραπέζι» για το φθινόπωρο όσον αφορά στη διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ποια μέτρα θα επιστρέψουν από τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, εφόσον δεν απέκλεισε και νέο εμβόλιο στον γενικό πληθυσμό από Σεπτέμβριο, δεν αποκλείεται να έρθουν ανατροπές σε όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Γιατί διατηρήθηκε τελικά η μάσκα στις εξετάσεις στα σχολεία

Ειδικότερα, μία ημέρα μετά τις ανακοινώσεις ότι από την 1η Ιουνίου μπαίνει τέλος στη χρήση μάσκας και στα σχολεία (με εξαίρεση τις εξετάσεις), το υπουργείο Υγείας φαίνεται πως προετοιμάζεται για τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα για το ενδεχόμενο επαναφοράς περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (26/5) στο OPEN, ο κ. Πλεύρης εξήγησε ότι «η μάσκα διατηρήθηκε στις εξετάσεις στα σχολεία, όχι από επιδημιολογική άποψη, αλλά για να υπάρχει ένα επιπλέον προστατευτικό μέτρο για να μην νοσήσει κάποιο παιδί και χάσει τη δυνατότητα να λάβει μέρος». Εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως «μπήκα και εγώ στον προβληματισμό γιατί να μην μείνει η μάσκα για 15 ημέρες αλλά ήταν σαφής η εισήγηση της επιτροπής».

Επιστροφή μέτρων από φθινόπωρο

Ερωτηθείς για τον σχεδιασμό όσον αφορά στον κορωνοϊό από το φθινόπωρο, απάντησε ότι «το αρχικό σχέδιο είναι να υπάρξει επαναφορά μέτρων εάν και εφόσον δείξει δυναμική η πανδημία».

«Το ένα σενάριο που ελπίζουμε να υλοποιηθεί είναι ότι ο κορωνοϊός θα ακολουθήσει τη λογική των άλλων πανδημιών οι οποίες από το δεύτερο προς τρίτο έτος πάνε σε ενδημική φάση για να πάμε σε απαραίτητα και όχι αυστηρά μέτρα» είπε ο κ. Πλεύρης, ωστόσο, συμπλήρωσε, «αν δούμε κατάσταση έξαρσης ή κάποια μετάλλαξη τότε όλα είναι στο τραπέζι».

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπαίνουμε σε φάση συμβίωσης με τον κορωνοϊό ώστε τα μέτρα να αφορούν τις ομάδες που είναι ευάλωτες στον κορονοϊό. Η αίσθηση είναι ότι δεν θα πάμε σε πίεση στο ΕΣΥ αλλά σε μέτρα για τις πιο ευάλωτες ομάδες» πρόσθεσε ο κ. Πλεύρης.

Έρχεται και νέα δόση εμβολίου από Σεπτέμβριο

Όσον αφορά στο εμβόλιο είπε πως «ευελπιστούμε από Σεπτέμβριο να έχουμε ένα εμβόλιο που θα κινείται στη λογική αυτού της γρίπης και να είναι ετήσιο. Ευελπιστούμε να έχει ξεκαθαριστεί αυτό τον Ιούλιο για να ξέρουν οι πολίτες ποιος είναι ο προγραμματισμός».

Τέλος, για το ενδεχόμενο εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ξανά από τον Σεπτέμβριο είπε ότι «οι πιθανότητες είναι συντριπτικές ότι θα υπάρξει αναγκαιότητα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού τον Σεπτέμβριο σίγουρα για τον γενικό πληθυσμό και τις ευάλωτες ομάδες», αφήνοντας ανοιχτό το τι θα αποφασιστεί για τα παιδιά.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.