Για τον ρόλο των δημοσίων συγκοινωνιών

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Γιώργου Ζ. Λέλου, Πολιτικού Επιστήµονα, Οικονοµολόγου, Αντιπροέδρου του Δηµοτικού Συµβουλίου Δ. Βύρωνα µε την παράταξη “Μαζί για τον Βύρωνα”

Στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας είχα γράψει σχετικά με την επιχειρηματικότητα στην πόλη μας. Θα συνεχίσω με ένα άλλο σημαντικό ζήτημα, πού είναι οι δημόσιες – αστικές συγκοινωνίες και ο ρόλος τους σε μία σύγχρονη πόλη.

Όταν πρωτοεμφανίστηκε η δημόσια συγκοινωνία είχε ως στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών, που δεν χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητο. Στην πορεία όμως, με τις αλλαγές που έγιναν στην κοινωνία, ο ρόλος της άλλαξε κι έγινε συμπληρωματικός μιας πολιτικής απέναντι στο ΙΧ, με στόχο τον περιορισμό της χρήσης του  και την υποκατάσταση του, κυρίως σε κορεσμένες περιοχές. Σήμερα οι δημόσιες – δημοτικές συγκοινωνίες έχουν ιδιαίτερη σημασία, για την δομή και το χαρακτήρα των σύγχρονων πόλεων αλλά και την εξέλιξης τους, προσφέροντας σημαντική  βοήθεια στο πρόβλημα της έλλειψης χώρου των σημερινών πόλεων και τον περιορισμό του ΙΧ.

Τα οφέλη, που προσφέρει η δημόσια συγκοινωνία, είναι πολλαπλά και αφορούν τομείς όπως ο κοινωνικός, ο οικονομικός ο περιβαλλοντικός και ο χωροταξικός.

Αποτελεί δημόσιο έργο και αγαθό, που υποστηρίζει μια από της βασικότερες αστικές δραστηριότητες. Με τη χρήση της δημόσιας συγκοινωνίας οι κάτοικοι «εκπαιδεύονται» σε συμπεριφορές, τις οποίες οι πόλεις του αύριο – με δεδομένο τον επιθετικό τρόπο που αναπτύσσονται –  θα έχουν εξαιρετικά μεγάλη ανάγκη σε όλους τους τομείς της λειτουργίας των, καθώς οι πολίτες πέρα απ’ την ευαισθητοποίησή τους προς το «κοινό καλό» αναδεικνύουν και τον σεβασμό τους προς τον δημόσιο χαρακτήρα των πόλεων κάτι που καθιστά την κοινωνία δικαιότερη καθώς στις δημόσιες συγκοινωνίες αμβλύνονται οι κοινωνικές ανισότητες.

Οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης αλλά και οι επισκέπτες της έρχονται πιο κοντά στη δημόσια ζωή και την καθημερινότητα της, κάνοντας τον δημόσιο χώρο πιο φιλόξενο και πιο οικείο.

Στηρίζεται η ανάπτυξη του τουρισμού (θυμίζω εδώ το θέατρο βράχων) και η αύξησή του, ποσοτικά και ποιοτικά, χωρίς να επιβαρύνονται οι αστικές δομές.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι σήμερα το «όπλο» ενάντια στην αλόγιστη χρήση του Ι.Χ. πράγμα το οποίο έχει τεράστια σημασία στις σύγχρονες πόλεις, κάνοντάς τις λιγότερο θορυβώδεις και πιο καθαρές, βελτιώνοντας έτσι το αστικό περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε σημαντικό το ζήτημα της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και ρύπων και τα ουσιαστικά οικονομικά και περιβαλλοντικά οφέλη, που προκύπτουν από τη μείωση αυτή της χρήσης του Ι.Χ. τόσο για τους πολίτες όσο και για τους δημόσιους φορείς.

Με όλα τα παραπάνω, θεωρώ πως η δημοτική συγκοινωνία πρέπει να είναι από τους πρωταρχικούς στόχους της διοίκησης του δήμου και είναι απαράδεκτο αυτό που ζούμε στην πόλη μας, να λειτουργεί μόνο μια γραμμή κι ένας ολόκληρος στόλος λεωφορείων, πληρωμένων με δημόσιο χρήμα,  να σκουριάζουν εγκαταλελειμμένα στο παρκινγκ του δήμου.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.