Το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου αλλάζει το Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Μια συνολική παρέμβαση υπό τον τίτλο «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ», που αφορά αστικές αναπλάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας πρόκειται να υλοποιηθεί το προσεχές διάστημα. Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και είναι συνολικού ύψους 1.435.000 ευρώ.

Στόχος του είναι η βελτίωση και αναβάθμιση των εμπορικών περιοχών του Δήμου Βύρωνα, η ανάδειξη των ιδιαίτερων χωρικών χαρακτηριστικών τους, η αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου και η ενίσχυση του εμπορικού τους χαρακτήρα, προσφέροντας σημαντικά εργαλεία στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και το τοπικό λιανεμπόριο.

Βασικοί άξονες παρέμβασης αποτελούν ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η βελτίωση της προσβασιμότητας στην περιοχή, με την ενίσχυση του υφιστάμενου δικτύου κίνησης πεζών στην πόλη, με σκοπό την πιο εύκολη και ευχάριστη πρόσβαση των κατοίκων και επισκεπτών στα εμπορικά καταστήματα, αλλά και την πιο αποτελεσματική οργάνωση της εμπορικής λειτουργίας της πόλης.

Οι επιμέρους στόχοι και γενικές κατευθύνσεις του έργου είναι οι εξής:

  • Η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση και ενοποίηση με την ευρύτερη περιοχή με τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε να εξασφαλιστεί η συνέχεια και λειτουργικότητα των έργων διαμόρφωσης, αλλά και το κατάλληλο αισθητικό αποτέλεσμα στην επιφάνεια των επιστρώσεων.
  • Η εξασφάλιση της προσβασιμότητας σε όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, με την προτεινόμενη διαμόρφωση των οδών, με παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και νησίδες.
  • Η βιοκλιματική αναβάθμιση του υπαίθριου χώρου, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ορθής χωροθέτησης των βασικών δραστηριοτήτων με βάση το μικροκλίμα και τις συνθήκες έκθεσης στον ήλιο της κάθε περιοχής (ανάλογα τις απαιτήσεις των χρηστών), όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση καθιστικών πάγκων σε σκιαζόμενα μέρη καθώς και με τη χρήση καταλλήλων μεθόδων σκιασμού και ηλιοπροστασίας.
  • Ο βιώσιμος χαρακτήρας των επεμβάσεων ο οποίος επιτυγχάνεται με την επιλογή των υλικών των δαπεδοστρώσεων και του αστικού εξοπλισμού, τόσο με βάση τις βιοκλιματικές παραμέτρους, αλλά και με βάση τα κριτήρια των μειωμένων αναγκών σε συντήρηση, τη δυνατότητα ανακύκλωσης των υλικών και της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, μέσα από μία οικολογική προσέγγιση.
  • Η ανάδειξη των σημαντικών πολιτιστικών πόρων μέσω του φωτισμού και πληροφορικών πινακίδων, αξιόλογων κτιρίων.

Ενδεικτικά οι παρεμβάσεις:

Αποκατάσταση – ανακατασκευή πεζοδρομίων (Κύπρου, Βουτζά, Χρ. Σμύρνης, Φορμίωνος, Μυσίας)

Δημιουργία δύο πάρκων τσέπης στις οδούς Αγίας Σοφίας και Φορμίωνος

Παρεμβάσεις πρασίνου

Παγκάκια με wi-fi (Ιθώμης, Νέα Ελβετία, Κύπρου)

Έξυπνες στάσεις (κλειστές κλιματιζόμενες στάσεις με δυνατότητα φόρτισης κινητού και με ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο σε Καραολή& Δημητρίουκαι Κύπρου)

Έξυπνη διάβαση πεζών,που ειδοποιεί  με φωτεινά σήματα τα διερχόμενα οχήματα όταν πεζός θέλει να διασχίσει το δρόμο (στην οδό Κύπρου)

Υπόγειοι κάδοι (Ιθώμης, Νέα Ελβετία, Καραολή& Δημητρίου)

Αναβάθμιση αστικού φωτισμού με τη χρήση led.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.