Νέα Δημοκρατία: Ο δήμαρχος Βύρωνα δεν επιτρέπει πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Τάκη Θεοδωρικάκο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση κατά του δημάρχου Βύρωνα και αναφέρει ότι δεν επέτρεψε πολιτική συγκέντρωση, την οποία θα διοργάνωνε τοπική οργάνωση της ΝΔ και θα μιλούσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Μάλιστα, στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι η συγκεκριμένη στάση «προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη».

«Η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Βύρωνα έχει προγραμματίσει για σήμερα απόγευμα πολιτική συγκέντρωση στον χώρο του δημαρχείου της πόλης με ομιλητή τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «ο δήμαρχος της πόλης κ. Κατωπόδης, ενώ είχε συμφωνήσει στην παραχώρηση του χώρου στην ΝΔ, έχει βαριά ευθύνη για ακραία αντιδημοκρατική συμπεριφορά, καθώς τώρα δεν επιτρέπει ουσιαστικά την διεξαγωγή της συγκέντρωσης αφήνοντας μια χούφτα ατόμων να καταλάβουν το χώρο του δημαρχείου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ».

«Η ΝΔ τονίζει ότι η συμπεριφορά του δημάρχου που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί κάθε δημοκρατικό πολίτη, κάθε λογικό άνθρωπο. Αυτή είναι στην πράξη η αντίληψη τους για τη δημοκρατία. Η τοπική οργάνωση θα πραγματοποιήσει κανονικά την συγκέντρωση σε κοντινό χώρο προκειμένου να υπάρξει μία έμπρακτη απάντηση στην συμπεριφορά αυθαιρεσίας και αλαζονείας του δημάρχου», καταλήγει στη συνέχεια η ανακοίνωση.

Θεοδωρικάκος: «Ντροπή οι αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις»

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρεται στο περιστατικό και σημείωσε το εξής:

«Κανείς δεν μπορεί να βάλει φραγμό στην ελεύθερη πολιτική έκφραση στην πατρίδα μας! Είμαστε δημοκρατική κοινωνία και είμαστε η πλειοψηφία. Ντροπή για τον Βύρωνα οι ανεύθυνες και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του δημάρχου του».

ΣΥΡΙΖΑ: «Θα ήταν απλά αστείοι, αν δεν ήταν τραγικοί»

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση για το παραπάνω περιστατικό, όπου αναφέρει το εξής:

«Ευχαριστούμε πολύ τη Νέα Δημοκρατία που μας ενημέρωσε ότι υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης.

Κυβέρνηση Μητσοτάκη και Θεοδωρικάκος θα ήταν απλά αστείοι, αν δεν ήταν τραγικοί».

Πηγή: newsbeast.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.