Μικρασιατική Καταστροφή: Εκδηλώσεις στην Καισαριανή Τετάρτη 6 Ιουλίου 19:00

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Καισαριανής ενημερώνει:

Εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή: «1922-2022: 100 Χρόνια Μνήμης και Δημιουργίας»

Τιμούμε τη μνήμη των προγόνων μας και αναδεικνύουμε την κληρονομιά που άφησαν στη χώρα μας.

Ο Δήμος Καισαριανής και το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού & Ανάδειξης Σύγχρονης Ιστορίας του Δήμου Καισαριανής σας προσκαλούν στην τελετή έναρξης του «Διαρκούς Ανοιχτού Συνεδρίου: 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή», την Τετάρτη 6 Ιουλίου στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καισαριανής.

Η επέτειος των 100 χρόνων σηματοδοτεί για την Ελλάδα τα γεγονότα της μεγαλύτερης τραγωδίας που βίωσε ο σύγχρονος ελληνισμός. Για την Καισαριανή ωστόσο σηματοδοτεί ταυτόχρονα την απαρχή της δημιουργίας της πόλης μας, καθώς αποτέλεσε έναν από τους τέσσερις πρώτους προσφυγικούς καταυλισμούς και μετέπειτα συνοικισμούς που δημιουργήθηκαν στη χώρα.

Για να τιμήσουμε την ιστορική μνήμη όσων χάθηκαν με την Καταστροφή αλλά και όσων δημιουργήθηκαν μετά από αυτήν, διοργανώνουμε ένα Διαρκές Ανοιχτό Συνέδριο με μια σειρά ημερίδων, με ομιλητές επιφανείς επιστήμονες, ερευνητές και ειδικούς για να μιλήσουν σχετικά με το μεγάλο αυτό ιστορικό γεγονός και πως επηρέασε τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία.

Ομιλητές στην ημερίδα έναρξης θα είναι ο Δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, ο Ομότιμος Καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δημήτρης Ησαΐας, ο Καθηγητής Σύγχρονης Πολιτικής & Κοινωνικής Ιστορίας του ΑΠΘ, Γιώργος Μαργαρίτης, και ο Αριστείδης Χατζής, Καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου & Θεωρίας Θεσμών, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα ακουστούν Μικρασιατικά τραγούδια και θα προσφερθούν Μικρασιατικά εδέσματα.

Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Χορηγός του Διαρκούς Ανοιχτού Συνεδρίου είναι η Cosmote.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.