Γράφει ο Alexandros Raskolnick

Είδα τυχαία αυτή τη φωτογραφία και θυμήθηκα το επιτελικό τους κράτος. Φέτος φταίει η κλιματική αλλαγή και ο Στρατηγός Άνεμος. Πέρσι που ο Στρατηγός Άνεμος έλειπε σε ταξίδι για δουλείες, αλλά πάλι κάηκε το σύμπαν, έφταιγε μόνο η κλιματική αλλαγή!

Η αποψίλωση των υπηρεσιών του κράτους από τον υπερδεκαετή, ακήρυχτο οικονομικό πόλεμο που δέχεται η κοινωνία μας (ευτυχώς που βγήκαμε από τα μνημόνια, να λέμε) ή η ιδεοληπτική εκχώρηση των αρμοδιοτήτων αυτού του κατακαημένου κράτους σε ιδιώτες ή η αγορά περιπολικών αντί για πυροσβεστικά οχήματα ή η πρόσληψη τραμπούκων αντί για δασοπυροσβέστες που όταν διαμαρτύρονται για την εξοργιστική υποβάθμιση του σώματος τους, ξυλοφορτώνονται από τους προηγούμενους ή η προφανής ανικανότητα των «Αρίστων» να χωρίσουν δύο γαϊδουριών άχυρα, είναι στοιχεία που δεν μπαίνουν στην εξίσωση, κατά τον «ανεύθυνο» άνακτα.

Α, ναι, φταίει κι ο Πούτιν (αυτός πάντα φταίει, και για όλα) διότι αν δεν  είχε εισβάλει στην Ουκρανία, δεν θα τον είχαμε τιμωρήσει (sic) μ’όλες αυτές κυρώσεις, και τότε θα μπορούσαμε να του έχουμε ζητήσει να μας ναυλώσει ξανά τα πυροσβεστικά του αεροπλάνα.

Κι αν δεν πειστήκατε από τα παραπάνω, μη χολοσκάτε: κάποια στιγμή θα καιγόταν

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.