Εστίες μόλυνσης οι λακκούβες στην λαϊκή αγορά Παγκρατίου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αίτημα της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια»  προς τον Δήμο Βύρωνα:

Κοινοποίηση προς:

-Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης

-Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

-κυρία Κιούπη Ιουλία, Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου (ως κατοίκου της εν λόγω περιοχής)

-Τοπικό Τύπο της πόλης του Βύρωνα

ΘΕΜΑ: «ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ: ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΤΙΜΟΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΕΝΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Ν. ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ αρ. 27»

Δήμαρχε,

Η ένωση πολιτών της «Ενάργειας» έγινε για ακόμη μία φορά αποδέκτης παραπόνων κατοίκων αλλά και από το Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που βρίσκεται επί της οδού Ν. Νικηφορίδη αρ, 27, αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα της οδού Τιμοθέου, από την οδό Αρήτης έως και την οδό Ν. Νικηφορίδη.

Οι κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής διαμαρτύρονται αφενός μεν γιατί κάθε Τρίτη που γίνεται η λαϊκή αγορά του Παγκρατίου, λόγω του κατωφέρειας της οδού Τιμοθέου, τα νερά των πάγκων των ψαράδων της λαϊκής αγοράς ρέουν κυρίως προς την οδό Ν. Νικηφορίδη, στο φρεάτιο που βρίσκεται στον αριθμό 27 (απέναντι από τον κινηματογράφο Λάουρα) το οποίο, τον περισσότερο καιρό, είναι μισοφραγμένο από λάσπη, αφετέρου δε γιατί στο τέλος του ωραρίου της αγοράς όταν τα συνεργεία Καθαρισμού του Δήμου Αθηναίων πλένουν το δρόμο της οδού Τιμοθέου (στο τμήμα που ανήκει στην Αθήνα) τα απόνερα/αποπλύματα λιμνάζουν στο προαναφερόμενο φραγμένο φρεάτιο, το οποίο λειτουργεί ως εστία μόλυνσης!

Από δε το φρεάτιο, σύμφωνα με τις καταγγελίες, το βράδυ, εξέρχονται κατσαρίδες και τρωκτικά (ποντίκια- αρουραίοι).

Ως εστίες μόλυνσης, ειδικά τώρα το θέρος, με τις αυξημένες θερμοκρασίες, λειτουργούν και οι λακκούβες-κρατήρες του κατεστραμμένου οδοστρώματος της οδού Τιμοθέου, από Αρήτης  έως Νικηφορίδη, για το οποίο διαχρονικά έχουν γίνει τόσες γραπτές όσο και προφορικές αναφορές. Θυμίζουμε τις αναφορές του Δημοτικού Σύμβουλου της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα» κ. Ηλία Βαλμά στα Δημοτικά Συμβούλια της 9ης Μαρτίου 2020 και της 18ης Ιουλίου 2022, καθώς επίσης και την αναφορά μέλους μας, στις 12 Μαΐου 2022, κατά την επίσκεψή του στο Γραφείο σας.

Δείτε το συνημμένο φωτογραφικό υλικό!

Κατόπιν όλων αυτών, ΖΗΤΑΜΕ:

  • Να καθαριστεί άμεσα το μισοφραγμένο φρεάτιο της οδού Ν. Νικηφορίδη, αρ. 27.
  • Να γίνει άμεσα απολύμανση του φρεατίου, η οποία, λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης που προαναφέρθηκε, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Να ανασφαλτοστρωθεί, το συντομότερο δυνατό, το μικρό τμήμα του κατεστραμμένου οδοστρώματος της οδού Τιμοθέου, από Αρήτης έως Ν. Νικηφορίδη, ειδάλλως, να μπαλωθούν άμεσα με πίσσα, που δεν θα φύγει σε 20 μέρες, όλες οι λακκούβες που υπάρχουν.
  • Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης είτε να αιτηθεί προς το Δήμο Αθηναίων, μετά το πέρας της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης, τον καθαρισμό και του τμήματος της οδού Τιμοθέου που προαναφέραμε, από Αρήτης έως και το φρεάτιο της οδού Ν. Νικηφορίδη αρ. 27, είτε η ενέργεια αυτή, του Καθαρισμού του δρόμου, να γίνεται κάθε Τρίτη απόγευμα –ενδεχομένως και Τετάρτη πρωί- από το υδροφόρο όχημα υψηλής πίεσης του Δήμου.
  • Τέλος, την αντικατάσταση όλων των δένδρων που έχουν κοπεί ή και ξεραθεί στο τμήμα της οδού Ν. Νικηφορίδη, από τον αριθμό 14 έως και τον αριθμό 27.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.