Ο πληθωρισμός «καίει» το καλάθι της νοικοκυράς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Αντιμέτωποι με νέες αυξήσεις τιμών σε βασικά είδη διατροφής, θα βρεθούν οι καταναλωτές επιστρέφοντας από τη θερινή ανάπαυλα. Οι νέοι τιμοκατάλογοι, που στέλνουν οι προμηθευτές, ενσωματώνουν ακόμα και διψήφιες αυξήσεις, οι οποίες προστίθενται στις ανατιμήσεις, που δε «φρέναραν» ούτε στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Περίπου 34% υψηλότερες από πέρσι είναι οι χονδρικές τιμές στα βιομηχανικά προϊόντα κι αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι προ των πυλών βρίσκεται ένα νέο κύμα ανατιμήσεων και στα συσκευασμένα τρόφιμα.

«Καίει» ο πληθωρισμός το καλάθι της νοικοκυράς

Τα στοιχεία από το Παρατηρητήριο Τιμών φανερώνουν ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει επιβαρυνθεί προ πολλού.
Ενδεικτικό της κατάστασης είναι πως το αλεύρι γενικής χρήσης ενός κιλού από 1,28 ευρώ πωλείται πλέον προς 1,74, σημειώνοντας μία αύξηση της τάξης του 36%.

Το γάλα ενός λίτρου από 1, 38 ευρώ έχει φτάσει το 1, 67 σημειώνοντας αύξηση 21%, ενώ όπως δήλωσαν έμποροι στο Star όλα τα είδη των γαλακτοκομικών θα αυξηθούν από το φθινόπωρο.

Aυξήσεις – «φωτιά» σε χαρτικά και απορρυπαντικά

Το εκρηκτικό κόστος της ενέργειας σαρώνει, όμως, και τα υπόλοιπα είδη ενός νοικοκυριού, όπως κατέγραψε η κάμερα του Star.

Οι τιμές στα πλαστικά και χαρτικά φτάνουν στα ύψη, καθώς  η αύξηση αγγίζει το 44%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί καταναλωτές που φτάνουν στο ταμείο και βλέπουν τι έχουν να πληρώσουν να αφήνουν τα μισά προϊόντα και να φεύγουν, όπως δήλωσε ιδιοκτήτης καταστήματος στο ρεπορτάζ της Ραλλιώς Λεπίδου.

Πηγή: star.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.