Πρόσκληση στην Εσπερίδα του Δήμου Καισαριανής με θέμα: Το τραύμα της Μικρασιατικής Καταστροφής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού & Ανάδειξης Σύγχρονης Ιστορίας Δήμου Καισαριανής αναφέρει:

«Διαρκές Ανοιχτό Συνέδριο: 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή»

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, στις 19:00,

Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής

Εσπερίδα με θέμα: Το τραύμα της Μικρασιατικής Καταστροφής

Στην 3η κατά σειρά εσπερίδα του Ανοιχτού Διαρκούς Συνεδρίου που διοργανώνει το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού & Ανάδειξης Σύγχρονης Ιστορίας του Δήμου Καισαριανής, τρεις νέοι πρωτοπόροι ερευνητές θα μιλήσουν για το τραύμα της Καταστροφής, μέσα από τρία διαφορετικά πρίσματα.

Η Λιθουανή Μεταδιδακτορική ερευνήτρια Marie Skłodowska-Curie του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, Kristina Gedgaudaitė, με τίτλο ομιλίας: Από την ιστορία στη δράση: Μικρασιατική κληρονομιά στη σύγχρονη Ελλάδα, θα μιλήσει για την έρευνά της στο πλαίσιο της διδακτορικής της διατριβής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για τη διαχείριση του τραύματος της Καταστροφής μέσα από το σύγχρονο ελληνικό πολιτισμό.

Ο διδάκτωρ Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Αλέξανδρος Μακρής, με τίτλο ομιλίας: Η «υβριδική» μνήμη του μικρασιατικού πολέμου στη μεσοπολεμική Ελλάδα, θα μιλήσει για την πορεία συγκρότησης και αναπαραγωγής της θεσμικής μνήμης της Μικρασιατικής Εκστρατείας, η οποία αποτελεί μέρος της μνήμης της πολεμικής δεκαετίας 1912-22, στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου.

Η διδάκτωρ του Τμήματος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου,  Αιμιλία Σαλβάνου, με τίτλο ομιλίας: Το τραύμα της προσφυγιάς και το τραύμα της μνήμης, θα διερευνήσει τη σχέση μεταξύ του τραύματος της προσφυγιάς και του τραύματος της μνήμης.

Όλες οι εσπερίδες του Διαρκούς Συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο.

Χορηγός Συνεδρίου: Cosmote

Για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε έως τη Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 13.00 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: dimos@kessariani.gr, pr@kessariani.gr ή τηλεφωνικά στο 2132010764 και 2132010739.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.