Οι γυναικοκτονίες και η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ για άνοιγμα διαλόγου στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

Οι επαναλαμβανόμενες γυναικοκτονίες έχουν συγκλονίσει τη χώρας μας και πέραν της ακραίας θανατηφόρας εκδήλωσης της έμφυλης βίας υπάρχουν καθημερινά καταγγελίες και περιστατικά που σχετίζονται με κακοποιητικές συμπεριφορές, ξυλοδαρμούς, λεκτική και σεξουαλική βία έναντι γυναικών από τους συντρόφους ή τους συζύγους τους τα οποία έχουν αυξηθεί ραγδαία εντός της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη το μόνο που κάνει είναι να προβαίνει εκ των υστέρων σε επικοινωνιακές δηλώσεις με οδυνηρές διαπιστώσεις κατόπιν της δημοσιοποίησης του εκάστοτε θλιβερού θανατηφόρου περιστατικού από τα Μ.Μ.Ε και στη συνέχεια βυθίζεται στη γνωστή της αδράνεια. Η αδυναμία της κυβέρνησης να αναλάβει πολιτική δράση για την πάταξη ή ελαχιστοποίηση τέτοιων φαινομένων είναι αναμφισβήτητη καθώς στοχευμένο θεσμικό πλαίσιο σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της έμφυλης βίας είναι ανύπαρκτο παρόλο που πανευρωπαϊκά η έμφυλη βία τείνει να αντιμετωπίζεται ως αυτοτελής τομέας εγκληματικότητας. Ταυτόχρονα δε, η ενίσχυση της Κοινωνικής Πρόνοιας για τα θύματα μέσω της ενίσχυσης κρατικών δομών και φορέων βρίσκεται παντελώς εκτός της ατζέντας της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας και κατά συνέπεια ακόμη και τα θύματα που προβαίνουν σε καταγγελίες αυτές να μένουν ατελέσφορες και τα θύματα τελικώς απροστάτευτα.

Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η ενίσχυση του Κοινωνικού Κράτους, η Ισότητα των φύλων, η πάταξη παντός είδους διακρίσεων μέσω της θεσμικής πρόληψης και της ποινικής καταστολής αποτελούν κυτταρικά στοιχεία της πολιτικής δράσης του και για το λόγο αυτό ανοίγει επίσημα το διάλογο στην ψηφιακή πλατφόρμα του κόμματος στο σύνδεσμο https://digitalsociety.gr/eimaste-mazi-sou/ και καλεί όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη, να συμβάλλουν με απόψεις και προτάσεις για το θέμα της γυναικείας κακοποίησης.

Η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Νοτίου Τομέα Αθηνών στο πλαίσιο της παραπάνω πρωτοβουλίας και με το σύνθημα «Είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ» δεσμεύεται να συγκαλέσει άμεσα ανοικτό δια ζώσης διάλογο με τη συμμετοχή φορέων και οργανώσεων των περιοχών του Νοτίου Τομέα Αθηνών καθώς η εξάλειψη των γυναικοκτονιών και η πάταξη της έμφυλης βίας αποτελεί ζήτημα πρωταρχικής σημασίας για την κοινωνία που πρέπει να αντιμετωπιστεί σήμερα.

Στο ζήτημα αυτό η σιωπή ωφελεί το θύτη. Είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ με ηχηρή παρουσία-δράση και ολιστική αναμόρφωση του θεσμικού και νομικού πλαισίου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.