Ο Δήμος Βύρωνα συμμετέχει πιλοτικά στο ευρωπαϊκό έργο re-MODULEES για ευέλικτες λύσεις ανακαίνισης κτηρίων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Η ενεργειακή ανακαίνιση των υφιστάμενων κτηρίων της χώρας μας αποτελεί μια επωφελή οικονομικά και κοινωνικά λύση. Μειώνει τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών, σε μια εποχή που το κόστος ενέργειας απειλεί τον κάθε πολίτη αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη, βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης, ενώ παράλληλα προσφέρει θέσεις εργασίας σε όσους δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό τομέα, σε μελετητές, εργαζόμενους στις βιομηχανίες υλικών και συστημάτων, σε εγκαταστάτες.

Λαμβάνοντας υπόψη τα εμπόδια που συναντά ο κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται να προβεί σε ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού του, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) συμμετέχει στο ευρωπαϊκό έργο re-MODULEES που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Horizon2020» με στόχο τη δημιουργία Προτάσεων – Λύσεων για την ενεργοποίηση της αγοράς των κτηριακών ανακαινίσεων στην πιλοτική περιοχή του Δήμου Βύρωνα, έχοντας ως βάση την τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο προηγούμενων Ευρωπαϊκών έργων τα τελευταία χρόνια.

Υποστηρικτικά, για την επιλεχθείσα πιλοτική περιοχή του Βύρωνα, έχει συγκροτηθεί Τοπική Συμβουλευτική Επιτροπή (RenovationLocalAdvisory Board: re-LAB) με εκπροσώπους φορέων που εμπλέκονται στην ενεργειακή ανακαίνιση κτηρίων, όπως προμηθευτές, εγκαταστάτες, κατασκευαστές, μελετητές και οικονομικούς φορείς. Έχουν ήδη καταγραφεί οι συνήθεις τυπολογίες κτηρίων του Δήμου και με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών, σύντομα θα είναι διαθέσιμη μια ψηφιακή πλατφόρμα η οποία θα παρέχει στοιχεία και πληροφορίες για λύσεις / προτάσεις ενεργειακής ανακαίνισης καθώς και τα αναμενόμενα οφέλη.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.