Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες πυροσβέστες στον Υμηττό. Σημείωμα Δημάρχου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ήταν Τετάρτη, 22 Ιουλίου του 1998. Για τον Βύρωνα, μια μαύρη Τετάρτη, όταν η μεγάλη πυρκαγιά στον Υμηττό στέρησε τη ζωή σε τέσσερις από τους αγωνιστές που πάλεψαν με την πύρινη λαίλαπα: τους πυροσβέστες Δημήτρη Μαλούκο, Θέμη Μαυροειδή και Αλέξανδρο Διαβολή και τον νεαρό εθελοντή δασοπυροσβέστη Δημήτρη Καραμολέγκο από την Καισαριανή.

Κάθε χρόνο, και η φετινή χρονιά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, τελέσαμε την επιμνημόσυνη δέηση για τη μνήμη των συμπολιτών, συναδέλφων που χάθηκαν, με σεβασμό και περισυλλογή.

Όλες οι δυνάμεις μας κατατείνουν σε μία και μόνη κατεύθυνση: να μη συμβεί ποτέ ξανά τέτοιο κακό. Γι’αυτό και εργαζόμαστε πυρετωδώς, ενισχύοντας την πρόληψη αλλά και την αντιμετώπιση των ολοένα και πιο συχνά εμφανιζόμενων καταστροφικών φαινομένων, ώστε να σωθεί το βουνό μας και να μην κινδυνεύσει κανείς.

Το μνημόσυνο για τους τέσσερις πεσόντες πυροσβέστες τελέστηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου από τον ΣΠΑΥ, την Περιφέρεια Αττικής, το Πυροσβεστικό Σώμα, τα σώματα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, συμπεριλαμβανόμενων των Εθελοντών Δασοπυροσβεστών του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, εκπροσώπους του Κοινοβουλίου και του Δήμου Βύρωνα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.