Η Περιφέρεια Αττικής για την Επέτειο Απελευθέρωσης της Αθήνας από τους Γερμανούς

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δήλωση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με αφορμή τη σημερινή Επέτειο Απελευθέρωσης  της Αθήνας από τους Γερμανούς το 1944

Γ. Πατούλης: «Γιορτάζουμε την απελευθέρωση της Αθήνας από τον ναζιστικό ζυγό και τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές της»

«Η μέρα που απελευθερώθηκε η Αθήνα είναι ημέρα γιορτής, μνήμης, σεβασμού και τιμής για εκείνους που αγωνίστηκαν και θυσίασαν την ίδια τους τη ζωή για την ελευθερία. Στη συνείδηση των πολιτών η 12η Οκτωβρίου αποτυπώνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Τιμούμε τους ηρωικούς αγωνιστές μας και στέλνουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα πως στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, δεν έχουν θέση φασιστικές και μισαλλόδοξες ιδεολογίες. Ο καλύτερος φόρος τιμής για τους προγόνους μας που θυσιάστηκαν είναι να εργαστούμε όλοι μαζί ενωμένοι, για μια ισχυρή χώρα και μονιασμένη.

Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση πως μόνο μέσα από τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη μπορούμε να εξασφαλίσουμε την κοινωνική προκοπή που θα συμβάλει προκειμένου η Αττική μας και συνολικά η Ελλάδα να κατακτήσει τη  θέση που της αξίζει σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Είναι υποχρέωση μας να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στη διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Είναι χρέος μας να βοηθήσουμε τους νέους να γνωρίσουν τις τραγικές αλλά και ταυτόχρονα ηρωικές στιγμές του λαού μας».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.