«Μαθαίνουμε για την ανορεξία και την βουλιμία» από τον Δήμο Καισαριανής 19-10-2022

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Καισαριανής και ο σύλλογος γονέων & φίλων πασχόντων από ΔΠΤ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ την Τετάρτη 19-10-2022 από 16:30 έως 21:00, στο αμφιθέατρο του Δήμου Καισαριανής Βρυούλων και Κλαζομενών διοργανώνουν Ενημερωτική Εκδήλωση – Ημερίδα με Θέμα “ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΜΙΑ. Ελπίδα και Θεραπεία”

Η συμμετοχή στην Ημερίδα, Εκπροσώπων όλων των Δημόσιων Φορέων ψυχικής υγείας για τις Διαταραχές Πρόληψης Τροφής (ψυχογενή ανορεξία, βουλιμία και επεισοδιακή υπερφαγία), των συλλογικοτήτων εκπαιδευτικών, γονέων και εργαζομένων στην υγεία της περιοχής του Δήμου Καισαριανής, θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση του θέματος των ΔΠΤ σε ότι αφορά στην πρόληψη, αλλά και στην διεκδίκηση άμεσων λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες.

Η Εκδήλωση φιλοδοξούμε να είναι μια πρώτη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων σε τοπικό επίπεδο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνδέονται με τις Διαταραχές Πρόληψης Τροφής (ΔΠΤ) και δεδομένου ότι αγγίζουν ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό της νεολαίας και όχι μόνο, ποσοστό που λόγω της πανδημίας μεγάλωσε θεωρούμε ότι είναι εξ ίσου σημαντικό την προβολή της Εκδήλωσης από τα ΜΜΕ.

Επειδή οι ΔΠΤ είναι μια πολυπαραγοντική ψυχική ασθένεια συνδεόμενη με πολλούς κοινωνικό – οικονομικούς παράγοντες και το καταναλωτικό πρότυπο, στο τέλος των εργασιών της Ημερίδας θα επακολουθήσει συζήτηση προκειμένου να φωτισθεί όσο γίνεται καλύτερα το θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στους υπεύθυνους του Δήμου Καισαριανής κ .κ. Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Υγείας Γεώργιο Φασκιώτη (2132010763, faskiotisgeo@gmail.com) και του ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ κ. κ. Έφη Γλύνη Πρόεδρο (6974111000 efiglyni@hotmail.gr), Βασιλική Βαγγελή Γ. Γραμματέα (6974092660 kikivaggeli@hotmail.com) και Χάρη Σμυρνιώτη Μέλος του ΔΣ (6945191687 olympiavou@gmail.com).

ΧΟΡΗΓΟΣ: ΕΡΤ πρώτο πρόγραμμα

Για τον ΔΗΜΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ                                                       Για το ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                                                                  Το ΔΣ

Χρήστος Βοσκόπουλος

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.