Έπαρση ή φόβος;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τα πράγματα στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, τη στάση Βύρωνα είναι πολύ δύσκολα όπως φαίνεται.

Ο κόσμος δεν πιστεύει ότι ο σημερινός δήμαρχος είναι ικανός να διεκδικήσει, με σημαντικές πιθανότητες, να κερδίσει ξανά το δήμο.

Και το πρόβλημα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Οι πιέσεις να βρεθεί αντικαταστάτης του είναι πολλές. Δεν είναι τυχαίο ότι πρώτος πρώτος και πριν από ένα χρόνο περίπου (πριν από κάθε άλλο υποψήφιο δήμαρχο) ο Γ. Κατωπόδης βιάστηκε να δηλώσει πώς θα είναι ξανά υποψήφιος.

Από τα μέλη της παράταξής του δεν υπάρχει κάποια προσωπικότητα, η οποία να μπορεί να τεθεί επικεφαλής. Συνεπώς, η μόνη λύση δείχνει να είναι η συνεργασία με άλλη παράταξη.

Με αυτό ως δεδομένο. ψάχνουν να βρουν εναλλακτικές επιλογές για υποψήφιο δήμαρχο.

Έτσι εξηγείται και η “επίθεση φιλίας” στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, προς τη Βάσια Σάρολα, από τον Πάνο Τριγάζη.

Η πρότασή του Τριγάζη ήταν: “Να κάνουμε μια γυναίκα δήμαρχο στο Βύρωνα”.

Και εδώ ξεκινούν τα όμορφα!!! Άμεσα πετάγεται και απαντά ο Κατωπόδης. “Μετά την 4η θητεία Κατωπόδη”. Αναρωτιέται μάλιστα αν τον γραφει η καμερα…

Νομίζω ότι η έπαρση του χτύπησε κόκκινο. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να κατέβει από το καλάμι του και να δει την πραγματικότητα. Δύο φορές κέρδισε το δήμο ενώ δεν κέρδισε τις εκλογές. 9 χρόνια δεν έχει κάνει ούτε ένα έργο στην πόλη και τώρα δηλώνει ότι θα κάνει άλλες δύο θητείες. Ίσως τελικά να μην είναι η έπαρση αλλά ο φόβος!!!

Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.