Νέο σοκ, αυτήν τη φορά στο Βύρωνα: 48χρονος βίαζε επί τρία χρόνια την κόρη της συντρόφου του

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νέο σοκ αυτήν τη φορά στο Βύρωνα, όπου σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, για τη νέα υπόθεση βιασμού ανήλικης που αποκαλύφθηκε την Παρασκευή 12/10 το Βράδυ .

Όπως έγινε γνωστό από τις Αρχές, 48χρονος συνελήφθη για τον βιασμό της 13χρονης κόρης της συντρόφου του και όπως προκύπτει από την έρευνα βίαζε το κοριτσάκι εδώ και τρία χρόνια, από όταν ήταν δηλαδή 10 ετών.

Η μητέρα της ανήλικης δεν φαίνεται να γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις του συντρόφου της, ενώ η 13χρονη βρήκε κουράγιο να εκμυστηρευτεί στις φίλες της το τι της συνέβαινε και αυτές την παρακίνησαν να μιλήσει στη μητέρα της και να καταγγείλουν το γεγονός.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη με ένταλμα, βραδινές ώρες της Παρασκευής 14-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη, από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο ή διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του, κατ’ εξακολούθηση, σε περιοχή της Αθήνας.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.