Βύρωνας: 12 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, κάτι αρχίζει να κινείται! για το οικόπεδο στη Νεράιδα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

21 χρόνια συμπληρώθηκαν από το 2001, που ο τότε δήμαρχος κ. Νίκος Ρογκάκος με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατέθεσε το χρηματικό ποσό των 368.594 ευρώ στο ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με σκοπό την απαλλοτρίωση ή αγορά του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Π. Τσαλδάρη και Εμπεδοκλεους (Ο.Τ. 42) στο τέρμα των λεωφορείων για να διαμορφωθεί σε πλατεία. Τα παραπάνω χρήματα δεν βρίσκονται πλέον στο Ταμείο Παρακαταθηκών, αλλά έχουν μεταφερθεί στο ταμείο του δήμου για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Να σημειωθεί ότι η αντικειμενική αξία του οικοπέδου σύμφωνα με ειδικούς είναι 280.236 €. Κατώτερη του δεσμευμένου ποσού:

Μεσολάβησε η 12χρόνη δημοτική αρχή Χαρδαλιά.

Το 2006 το δημοτικό συμβούλιο επικαιροποίησε την απόφαση απαλλοτρίωσης. Το 2012 το ΣτΕ απέρριψε προσφυγή της ιδιοκτήτριας κατά της αλλαγής χρήσης του χώρου.

Παρ’ όλα αυτά και παρά τις υποσχέσεις τίποτα δεν έγινε.

Η σημερινή δημοτική αρχή Κατωπόδη βρίσκεται στο τιμόνι της πόλης από το 2014 και μέχρι σήμερα -8 χρόνια μετά- δεν έχει καταφέρει και αυτή κάποιο αποτέλεσμα για τη δημιουργία πλατείας, σε μία περιοχή που όλοι λένε και κατανοούν πως δεν υπάρχει ένας ελεύθερος χώρος στη γειτονιά αυτή.

Υποσχέσεις πολλές, παρεμβάσεις στο δημοτικό συμβούλιο από δημοτικούς συμβούλους και συλλογικότητες, ωστόσο αποτέλεσμα κανένα.

Στο Δ.Σ. της 21ης Νοεμβρίου 2014 (όπου το θέμα συζητήθηκε κατόπιν αιτήματος πολιτών) ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Καραγιάννης είχε δηλώσει ότι «πρέπει να ενεργήσουμε άμεσα, ΧΘΕΣ, για να μην χαθεί η υπόθεση».

Στο Δ.Σ. της 27ης Σεπτεμβρίου 2016 όπου το θέμα συζητήθηκε ξανά, ύστερα από αίτημα πολιτών, η κατάληξη ήταν ότι «κάθε λεπτό καθυστέρησης μπορούσε να αποβεί μοιραίο».

Έκτοτε, μετά από ένα διάστημα απραγίας, πάλι μετά από πίεση πολιτών και φορέων, το θέμα συζητήθηκε ξανά στις 16 Μαΐου 2018, όπου από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ενημερωθήκαμε ότι το θέμα βρισκόταν στη διαβούλευση εκείνου με τον πληρεξούσιο και τον δικηγόρο της ιδιοκτήτριας, μεταφέροντας κάποιους «διαλόγους» της διαβούλευσης, όπως «μου είπε», «του είπα».

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 κατατέθηκε νέο αίτημα 75 πολιτών με Αρ. Πρωτ.: 21790/09/09/2019, υπογραμμένο και από πρώην δημοτικούς συμβούλους (αντιδημάρχους) για συζήτηση του θέματος. Η προβλεπόμενη προθεσμία του ενός μηνός για συζήτηση πέρασε χωρίς το θέμα να συζητηθεί.

Στις 21 Οκτωβρίου 2019 με νέα αίτηση των πολιτών (Αριθ. Πρωτ.: 26013/21-10-2019) κατατέθηκαν ερωτήματα ως ακολούθημα της παραπάνω αίτησής τους.

Στο Δ.Σ. της 23ης Οκτωβρίου 2019 ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα συζητηθεί στο Δ.Σ. στις 4 Νοεμβρίου 2019. Το Δ.Σ. αναβλήθηκε για τις 11/11/19 χωρίς το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί, αφού -παρά τις δεσμεύσεις- δεν συμπεριλαμβανόταν στην ημερήσια διάταξη.
Αργότερα ο δήμαρχος είπε ότι θα το φέρει ως μονοθεματικό σε διαβούλευση με τους πολίτες της περιοχής για να τους ανακοινώσει ότι θα το πληρώσουν αυτοί.

Στις 17 Ιανουαρίου 2020, ο δήμαρχος συναντήθηκε με εκπροσώπους των συλλογικοτήτων «Δημοκρατική Ενότητα Βύρωνα», «Βύρωνας και Τριγύρω» και «Ενάργεια», στους οποίους δεσμεύτηκε για άμεση μονοθεματική συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, η οποία δεν έγινε ποτέ, (στοιχεία πληροφόρησης μπορείτε να δείτε και εδώ).

Για χρόνια… έψαχναν την ιδιοκτήτρια στον Καναδά, έλεγαν και ξανάλεγαν στο δημοτικό συμβούλιο τα στελέχη της δημοτικής αρχής.

Τον Νοέμβριο του 2021, η νομική υπηρεσία του δήμου γνωμοδότησε ότι έχει αυτοδίκαια λυθεί η ρυμοτομική απαλλοτρίωση στο Ο.Τ. 42 λόγω της παρέλευσης πολλών ετών και σύστησε την εκ νέου επιβολή της απαλλοτρίωσης..

Με εισήγηση της δημοτικής αρχής το δημοτικό συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την εκ νέου ρυμοτομική απαλλοτρίωση στο Ο.Τ. 42. Με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ασκούν σκληρή κριτική στους χειρισμούς της δημοτικής αρχής, απαιτώντας οι διαπραγματεύσεις της δημοτικής αρχής με την ιδιοκτήτρια να γίνονται με πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση όλων των παρατάξεων.

Την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 κατόπιν αιτήματος των πολιτών,  συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της υπόθεσης του οικοπέδου.  Στη συνεδρίαση  πάρθηκε  απόφαση για τη σύσταση μιας Διαπαραταξιακής Επιτροπής, η οποία θα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της “υπόθεσης του οικοπέδου της Νεράιδας”. Ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών ανέφεραν στο συμβούλιο ότι  ότι επισκέφτηκαν  την Περιφέρεια και η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, κυρία Μικράκη, τους υπέδειξε το πώς μπορούν να χειριστούν την υπόθεση, από εδώ και πέρα.

ΣΗΜΕΡΑ 12 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, κάτι αρχίζει πάλι να κινείται!

Ο δήμαρχος της πόλης πλαισιωμένος -όπως συνήθως γίνεται σε προεκλογικές περιοδείες- από αντιδημάρχους, επισκέφθηκε το συγκεκριμένο οικόπεδο, την προηγουμένη εβδομάδα, συνομίλησε με τους θαμώνες του καφενείου, λέγοντας ότι κάτι θα γίνει στην κατεύθυνση να περιέλθει το οικόπεδο στο δήμο και.. να διαμορφωθεί σε πλατεία.

Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ο κ. δήμαρχος έχει καλέσει σε συνάντηση τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων στο δημαρχείο για να τους ενημερώσει για το συγκεκριμένο οικόπεδο στη Νεράιδα.

Λέτε λόγο και της προεκλογικής περιόδου ο δήμαρχος κ. Κατωπόδης να βγάλει κάποιο περιστέρι από το μανίκι του; (!)

Ίδωμεν…

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.