Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής: Φτάνει πια με τις συκοφαντίες της Δημοτικής Αρχής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής αναφέρει:

Σε ένα ακόμα παραλήρημα από ψέματα, συκοφαντίες, απαράδεκτους χαρακτηρισμούς η δημοτική αρχή του κ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο για την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18-10-2022.

Μια συνεδρίαση που παρακολούθησαν 10δες κάτοικοι της πόλης μας με τη φυσική τους παρουσία και όσο κι αν προσπαθεί η δημοτική αρχή να φτιάξει μια πραγματικότητα στα μέτρα της, δυστυχώς για αυτήν, η εικόνα είναι αμείλικτη.

Από την αρχή της συνεδρίασης – την πραγματοποίηση της οποίας είχαν επιβάλει όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης -στόχος της δημοτικής αρχής ήταν να τη διαλύσει με σκοπό  να εμποδίσει την συζήτηση και λήψη απόφασης για κρίσιμα θέματα.

Η δημοτική αρχή γνώριζε ότι η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου δεν συμφωνεί με τις παραχωρήσεις-  «γραμμάτια» που ήθελε να κάνει η ίδια και για αυτό έστησε ένα σκηνικό έντασης για να αποτρέψει τη λήψη απόφασης ενάντια στα σχέδιά της.

Αρχικά προσπάθησε να μη δώσει το λόγο σε εκπρόσωπο των κατοίκων, στην συνέχεια οι δημοτικοί της σύμβουλοι δημιουργούσαν συνεχώς εντάσεις με αποκορύφωμα την ομιλία του Δημάρχου που με χαρακτηρισμούς, ακόμα και ύβρεις, που επαναλαμβάνει στην ανακοίνωση, ενάντια στην αντιπολίτευση και τους κατοίκους, προκαλούσε προκειμένου να διαλύσει το δημοτικό συμβούλιο. Δεν το κατάφερε χάρις στην ψύχραιμη στάση  των δημοτικών συμβούλων και των κατοίκων και αφού δεν τους βγήκε, αποχώρησε.

Επειδή οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου δεν είναι “τσιφλίκι” της δημοτικής αρχής για να μπορεί να τις διαλύει όποτε το επιθυμεί, το δημοτικό συμβούλιο συνέχισε κανονικά και νόμιμα με την παρουσία των δημοτικών συμβούλων όπως ο κανονισμός προβλέπει και αποφάσισε να μην παραχωρηθεί το γηπεδάκι σε κανένα αθλητικό σωματείο και να παραμείνει ανοικτό στους κατοίκους της περιοχής.

Οι εκφράσεις «τραμπούκοι της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ», «παρέσυραν και χρησιμοποίησαν πολίτες..» το μόνο που κάνουν είναι να προσβάλουν τους κατοίκουςόλων των ηλικιών, επιστήμονες, εργαζόμενους, νεολαία, θεωρώντας ότι δεν έχουν δική τους γνώση και γνώμη και μπορούν  να γίνονται υποκινούμενα άλλων.

Οι «χυδαίες ύβρεις» που αναφέρονται στο παραλήρημα της δημοτικής αρχής,  μόνο από το δήμαρχοχρησιμοποιήθηκαν.

Όσο για τα περί «δημοκρατίας», στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί. Το δημοτικό συμβούλιο είναι το μόνο όργανο του δήμου που έχει εκλεγεί με απλή αναλογική και εκφράζει την πραγματική βούληση του λαού της πόλης μας. Όταν οι αποφάσεις δεν τους εξυπηρετούν, χωρίς ντροπή φτάνουν στο σημείο να βαφτίζουν την πλειοψηφία “πραξικοπηματίες”, δημιουργούν εντάσεις, αποχωρούν και καταφεύγουν στην προσφιλή τους τακτική του “διαίρει και βασίλευε”.

Έτσι και τώρα έφτασαν την επόμενη ημέρα να καλέσουν σε σύσκεψη τα αθλητικά σωματεία της πόλης έτσι ώστε να τα συντονίσουν ενάντια στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στα σωματεία της Καισαριανής γυμνάζονται τα παιδιά όλων των στρωμάτων και πολιτικών προτιμήσεων της πόλης. Επίσης τα σωματείαχρησιμοποιούν δωρεάν τις εγκαταστάσεις του δήμου, που φτιάχτηκαν και συντηρούνται με τα χρήματα όλων των κατοίκων. Τίποτα δεν έχουν να χωρίσουν τα αθλητικά σωματεία με τους κατοίκους της Καισαριανής και κοινός πρέπει να είναι ο αγώνας για τη στήριξη τους από το κράτος με βάση τις ανάγκες τους.

Καλούμε τα σωματεία να μην γίνουν ακολούθημα των πολιτικών σκοπιμοτήτων της δημοτικής αρχής του κ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Όσο για τους βρώμικους χαρακτηρισμούς ενάντια στο ΚΚΕ, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και τον επικεφαλής της, ο λαός της Καισαριανής γνωρίζει διαχρονικά για την προσφορά των κομμουνιστών στην εκατοντάχρονη ιστορία της πόλης και είναι νωπέςοι μνήμες από την προσφορά της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην διοίκηση του δήμου. Όπως γνωρίζει καλά και όλους αυτούς που με χυδαίο τρόπο μας επιτίθενται.

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις ανάγκες και τις διεκδικήσεις των κατοίκων της πόλης μας.

Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά εμπόδια όχι μόνο από την αντιλαϊκή πολιτική αλλά και από τους ντόπιους εκφραστές της όπως είναι η δημοτική αρχή.

Πιστεύουμε βαθιά ότι ο λαός ενωμένος και με κριτήριο τις δικές του ανάγκες μπορεί να βγει νικητής.

24-10-2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.