Η Ανυπόταχτη Καισαριανή για το Πνευματικό Κέντρο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ανυπόταχτη Καισαριανή αναφέρει:

Για το Πνευματικό Κέντρο και την ανάπλαση /κλοπή της Πλατείας Παναγίτσας. Με τις ευλογίες της Λαϊκής Συσπείρωσης η παράταση της σύμβασης της ΚΟΙΝΣΕΠ του Πνευματικού Κέντρου μέχρι τον Ιούνη του 2024

Τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια  τονίζαμε την παρακμή και τη σαπίλα της αστικής πολιτικής και του τοπικού της εκφραστή κου Βοσκόπουλου,  η οποία πέρα από τον αντιλαϊκό της χαρακτήρα, την αυταρχική της ουσία και την αναποτελεσματικότητά της,  έχει ως συστατικό της στοιχείο  το ψέμα και την παραπλάνηση.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση του Δήμου Καισαριανής για το Πνευματικό Κέντρο: « Έτσι στην προσπάθεια μας να συμβάλλουμε στην ουσιαστική αναβάθμιση του Πνευματικού μας κέντρου αποφασίσαμε να λειτουργήσει μέσω της συνεργασίας του Δήμου με Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, εξασφαλίζοντας όχι μόνο την διεύρυνση του εκπαιδευτικού προγράμματος αλλά και την αξιοκρατική πρόσληψη (Sic!) των δασκάλων μας  και την εξασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων (sic!) και της ασφάλισης τους».

Καμία αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών δεν υπήρξε, η ΚΟΙΝΣΕΠ την οποία υπερασπίστηκε ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο φτιάχτηκε από πολιτικούς του φίλους και συνεργάτες.

Aυτός με την ιδιότητα του Προέδρου του ΚΕΜΙΠΟ, με απευθείας ανάθεση τής ανάθεσε τη λειτουργία του Πνευματικού Κέντρουμετακινώντας τους μόνιμους υπαλλήλους και «απολύοντας» όσους εργαζόνταν με μπλοκάκι.

Και συνεχίζει: «Δεδομένης της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου από την Λαϊκή Συσπείρωση και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, και καθώς γνωρίζουμε από τις τοποθετήσεις τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον δημόσιο διάλογο πως είναι ιδεολογικά αντίθετος, με τις ΚΟΙΝΣΕΠ, τις επιχειρήσεις δηλαδή που συστήνονται από τους ίδιους τους εργαζόμενους, θεωρήσαμε σωστό να μην προβούμε πριν τις εκλογές σε διαδικασίες που θα δεσμεύσουν τόσο τον νέο Δήμαρχο της πόλης όσο και τους δημότες της πόλης που τον εξέλεξαν».

Η απόλυτη υποκρισία! Προφανώς ο κος Βοσκόπουλος δεν διακρίνεται για τέτοιου είδους πολιτικές ευαισθησίες ή για να το πούμε λαϊκά, αναγκάστηκε να τοποθετηθεί με αυτό τον τρόπο, γιατί πολύ απλά ισχύει αυτό που επανειλημμένως είχαμε τονίσει «ότι ο Δήμος Καισαριανής είναι στην ουσία του πτωχευμένος» και αδυνατεί  στη συγκεκριμένη περίπτωση να καταβάλλει τα χρήματα για την αμοιβή της ΚΟΙΝΣΕΠ.

Μετά τις αντιδράσεις και τη σύμφωνη γνώμη της Λαϊκής Συσπείρωσης και του κου Σταμέλου παρατάθηκε η σύμβασή της μέχρι τον Ιούνη του 2024!!

Προφανώς τα χρήματα πάρθηκαν από αλλού και σίγουρα θα λείψουν από άλλες ανάγκες δημιουργώντας νέα χρέη. Κοινώς ο κος Βοσκόπουλος και η παράταξή του φρόντισε να μην υπάρχει «μία» στα ταμεία του Δήμου.

Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι χωρίς το αναγκαίο μόνιμο προσωπικό, υπηρεσίες και δομές τελούν υπό την ομηρεία του κάθε δημάρχου, της  αγοράς, της Ευρωπαϊκής ‘Ενωσης, των ΕΣΠΑ, των χορηγών και τελειώνουν μαζί με το Δήμαρχο και το πρόγραμμα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εμφανίζεται «έκπληκτη!!» για τα όσα εξελίσσονται και υπόσχεται ότι θα διασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών και των εργαζόμενων, έχοντας τα προηγούμενα χρόνια και όταν ανακοινώθηκε η σύσταση των ΚΟΙΝΣΕΠ μια χλιαρή/χαλαρή/πλαδαρή αντίδραση σε όλα τα επίπεδα, σαν να μην ήταν κάτι που άλλαζε το χαρακτήρα του Πνευματικού Κέντρου προς μια αγοραία με ιδιωτικονομικά χαρακτηριστικά λειτουργίαΚαι τότε εργαζόμενοι μετακινήθηκαν και άλλοι έχασαν τη δουλειά τους.

Με ποιο τρόπο λοιπόν θα επιτύχει τα παραπάνωΜε την παράταση της ΚΟΙΝΣΕΠ και τη διατήρησή της; Με οχτάμηνα; Με προσλήψεις από τον προϋπολογισμό του Δήμου; Με δίμηνα; Με μπλοκάκια; Με εθελοντές; Με ποιον τρόπο; Ή με όλους τους παραπάνω;

Μήπως τελικά η αντίδρασή της είναι προσχηματική για τα όσα ως δημοτική αρχή συνολικά θα εφαρμόσει;

Πριν καν αναλάβει η νέα Δημοτική Αρχή του κου Σταμέλου βουτά στα βαθιά της ιδιωτικής με όρους ΚΟΙΝΣΕΠ λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου και μεταθέτει όπως και στην προηγούμενη θητεία της της σταθερή και μόνιμη εργασία στην χώρα του «ποτέ» ή «μόνο θα το λέω».

Η Λαϊκή Συσπείρωση και ο κος Σταμέλος «ανακάλυψαν» ξαφνικά ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανάπλαση της Πλατείας. Μην κάνοντας τίποτα από το 2021 που τέθηκε για πρώτη φορά το θέμα της ιδιοκτησίας της «Πλατείας Παναγίτσας» από την Ανυπόταχτη Καισαριανή στο Δημοτικό Συμβούλιο, που το 2017 στη θητεία της η πόλη την «έχασε» από την εκκλησίατώρα «ανακαλύπτει» ότι υπάρχει πρόβλημα.

Τα έργα της ανάπλασης σύμφωνα με τον προγραμματισμό ήταν να ξεκινήσουν αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές τον Ιούλιο. Και αφού τώρα «έμαθε» για το πρόβλημα γιατί στην ανακοίνωσή της δεν το παρουσιάζει;

Μήπως έχει να κάνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς; Πώς μπορείς να αναπλάσεις χωρίς άδεια από τον ιδιοκτήτη μια πλατεία που δε σου «ανήκει»; Μήπως ο «ιδιοκτήτης» έβαλε όρους αφού αναγνωρίστηκε από τη Δημοτική Αρχή του κου Βοσκόπουλου; Και γιατί για μια ακόμη φορά δε μπαίνει ως θέμα για συζήτηση το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Πλατείας; Γιατί τόσα μισόλογα που θα καταλήξουν μεγάλα ψέματα;

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

(Το ίδιο ισχύει και για τις παρατάξεις της κας Παραγυιού και της κας ΓραφίδουΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ).

Η Λαϊκή Συσπείρωση ως αξιωματική αντιπολίτευση στο Δήμο δεν πήρε καμία πρωτοβουλία ούτε εντός, ούτε εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μη συζητηθεί το θέμα της κλοπής της «Πλατείας Παναγίτσας» από την εκκλησία στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν έβγαλε ούτε μισή αράδα σε ανακοίνωση, έκανε ότι μπορούσε οι φορείς που συμμετέχει να μην πάρουν μέρος στην «Επιτροπή διεκδίκησης Πλατείας Παναγίτσας», δεν συμμετείχε σε καμία κινητοποίηση.

Η τωρινή της θέση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης δείχνοντας ξεκάθαρα τη διαχειριστική πολιτική που θα ακολουθήσει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την πόλη και ιδιαίτερα τα κεντρικά.

Εμείς λέμε ότι η Πλατεία έπρεπε χθες να επιστραφεί στην πόλη, όπως και τα 30 ακίνητα που παραχώρησε η κυβέρνηση του Σύριζα στο ΤαιπεδΤο συμπέρασμα είναι ότι στη διάρκεια της προηγούμενης θητείας της Λαϊκής Συσπείρωσης η πόλη έχασε τη μισή της κεντρική πλατεία και 30 ακίνητα.

Τι θα διορθωθεί μέχρι 31/12/2023 στο κτηματολόγιο; Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση αποφεύγει να θέσει τα ζητήματα και μιλά γενικόλογα;

Οι πολίτες με τη δράση τους μπορούν να επιβάλλουν στη Δημοτική Αρχή της Λαικής Συσπείρωσης και στο κεντρικό κράτος την διεκδίκηση και την επιστροφή των ακινήτων και της Πλατείας.

Μπορούν να διεκδικήσουν και να πετύχουν μόνιμους μαζικούς διορισμούς με ταυτόχρονη κατάργηση όλων των μορφών ελαστικής εργασίας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.