Ενάργεια: Παρακαλούμε στηρίξτε το κοινωνικό φαρμακείο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ενάργεια αναφέρει:

Κυρίες, κύριοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι,

Πληροφορηθήκαμε ότι, τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί και η «Βράβευση των Εθελοντικών ομάδων και των συλλογικοτήτων της Πόλης μας».

Σύμφωνα με τα όσα είχαν ειπωθεί -σε προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.- από τη Δημοτική Αρχή, μέσα στις συλλογικότητες που πρόκειται να βραβευθούν είναι και εκείνη του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα (του κ. Δημήτρη Σουλιώτη).

Γνωρίζετε βέβαια της απόψεις των συντελεστών του Κ.Ι.Φ.Β., αναφορικά με την επικείμενη βράβευση.

Επομένως, εκείνο που απομένει είναι η “στήριξη” του Κοινωνικού Φαρμακείου όπως είχε εκφραστεί στο, από 8 Φεβρουαρίου 2021, Αίτημα που είχε ενσωματώσει και προτάσεις της «Πρωτοβουλίας Πολιτών Βύρωνα».

Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα (το οποίο μπορείτε να δείτε στο άρθρο της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2022: Τιμήσαμε την προσφορά της συλλογικότητας του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα):

Να επισημάνουμε ότι,  αυτή η “εκ μέρους μας” Τιμητική αναγνώριση, της πολύτιμης και πολύχρονης προσφοράς της συλλογικότητας του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου Βύρωνα (Κ.Ι.Φ.Β) στο λαό του Βύρωνα, δεν σημαίνει ότι θα παραιτηθούμε και από το Αίτημα για τη στήριξη του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου που, στις 8 Φεβρουαρίου του 2021, είχαν υποβάλει προς το Δήμο, από κοινού, η Κίνηση Πολιτών «Βύρωνας και τριγύρω», η Εφημερίδα «Δήμος & Πολιτεία» (Σωτήρης Παπαμιχαήλ και Μαρία Βλαδιμήροβιτς) και η Ένωση Πολιτών «Ενάργεια», και το οποίο Αίτημα βασιζόταν σε προτάσεις της δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα».

Τις υπενθυμίζουμε σε όλους:

Καλούμε τέλος τη Δημοτική Αρχή και τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου όπως αποφασίσουν, μέσα από μια παραγωγική διαδικασία διαλόγου στο Δ.Σ., να στηρίξουν το έργο του Κ.Ι.Φ.Β.:

α) Αναδεικνύοντας το έργο του από την ιστοσελίδα του Δήμου.

β) Συμπράττοντας σε μέρος των λειτουργικών εξόδων του Κοινωνικού Φαρμακείου ή ακόμη και στη μεταστέγασή του σε πιο κατάλληλο χώρο.

γ) Προσφέροντας αρωγή στους εθελοντές πολίτες, ιατρούς και φαρμακοποιούς του Κοινωνικού Ιατρείου Φαρμακείου.

Παρακαλούμε να ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΒΥΡΩΝΑ!

Με εκτίμηση

Ενάργεια

27 Οκτωβρίου 2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.