ΛΑΣΥ Βύρωνα: Ανακοίνωση για τη νέα ανάθεση υπηρεσιών πρασίνου σε εργολάβους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

<<Στην υπηρεσία Πρασίνου και στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα
βρέθηκε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Γείτονας προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Ειδικότερα, ο κ. Γείτονας ανέδειξε πως και με την νέα διοίκηση του Δήμου, εργαζόμενοι και κάτοικοι της πόλης συνεχίζουμε στο ίδιο έργο θεατές, με εργολαβίες να λυμαίνονται υπηρεσίες του Δήμου, πατώντας στα «πεπραγμένα» της Διοίκησης Κατωπόδη.

Ούτε σαράντα μέρες δεν πέρασαν από την μέρα που ανέλαβε και η δημοτική αρχή του κ. Σωτηρόπουλου (ΠΑΣΟΚ) στις 9.2.24 έφερε θέμα στη δημοτική επιτροπή για την έγκριση της εργολαβίας παροχής υπηρεσιών συντήρησης πρασίνου 2025 ποσού 184.472,32 ευρώ.

Ωμή παραδοχή ότι η υποστελέχωση και υποχρηματόδοτηση υπηρεσιών του Δήμου παραμένει το ακέραιο καθώς και οι επιπτώσεις τόσο στους εργαζόμενους όσο και στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών με αποδέκτη τον κάτοικο της πόλης μας>>.


Η ανακοίνωση της ΛΑΣΥ Βύρωνα σχετικά με ανάθεση εργολαβίας παροχής υπηρεσιών πρασίνου από τη δημοτική αρχή:.

Στο ίδιο έργο θεατές…

Πριν καν στεγνώσει το μελάνι από τις υπογραφές τις ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, παίρνουμε μια πρώτη γεύση του τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια και στην επόμενη πενταετία.

Η δημοτική αρχή του κ. Σωτηρόπουλου (ΠΑΣΟΚ) στις 9.2.24 έφερε θέμα στη δημοτική επιτροπή για την έγκριση εργολαβίας παροχής υπηρεσιών συντήρησης πρασίνου 2025 ποσού 184.472,32 ευρώ για εργασίες συντήρησης χώρων πρασίνου, αποψίλωσης κοινόχρηστων κ.ά. Πρόκειται φυσικά για ωμή παραδοχή ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να βελτιωθεί καθόλου, τουλάχιστον μέχρι και το τέλος του 2025, και ομολογία παραίτησης από κάθε διεκδίκηση για προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των απαραίτητων μέσων για τις εν λόγω εργασίες.

Δεν πρόλαβε λοιπόν να μπει καλά-καλά το νέο έτος και ο νέος δήμαρχος, δίνει το στίγμα της συνέχειας της ίδια πολιτικής εκχωρήσεων σε εργολάβους και ιδιώτες, όπως και ο προκάτοχός του κ. Κατωπόδης ( ΣΥΡΙΖΑ) τρέχοντας να προλάβει μάλιστα και το επόμενο έτος (!).

Φυσικά ο κ. Σωτηρόπουλος και η παράταξή του δεν είναι και τόσο «φρέσκοι» και «νέοι» όπως προσπαθούν να προβάλουν για να λάβουν πίστωση χρόνου από το Βυρωνιώτικο λαό. Ήδη φαίνεται πως τα «καλά» παιδιά και οι «καλύτεροι» διαχειριστές θα συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν οι προηγούμενοι. Άλλωστε η παράταξη του κ. Σωτηρόπουλου όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν αμφισβήτησε επί της ουσίας την εκχώρηση αρμοδιοτήτων του δήμου σε ιδιώτες-εργολάβους επικαλούμενοι πάντα, το «έκτακτο» των αναγκών, την έλλειψη προσωπικού και των κατάλληλων μέσων και μηχανημάτων, δίνοντας πάντοτε άλλοθι στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών του δήμου.

Η επέκταση στην ουσία της ανάθεσης σε εργολάβους-ιδιώτες και αυτών των υπηρεσιών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από άλλες, όπως η μεταφορά αδρανών υλικών από τον ΣΜΑ, τα εγκαταλελειμμένα οχήματα κ.ά.

Ήδη αποδεικνύεται ότι και η νέα δημοτική αρχή είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη και υλοποιεί στο ακέραιο τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και της ΕΕ στο συνολικό σχέδιο απαξίωσης, υποστελέχωσης και υποχρηματοδότησης των υπηρεσιών, έτσι ώστε να γίνονται βορά στο φαγοπότι ιδιωτών και εργολάβων.

Η ίδια η ζωή όμως έχει αποδείξει ότι όταν απαξιώνεται ο κοινωνικός χαρακτήρας των υπηρεσιών και το κέρδος μπαίνει σε πρώτο πλάνο, ο δημότης λαμβάνει είτε ακριβές, είτε υποβαθμισμένες υπηρεσίες, ενίοτε το συνδυασμό και των δύο. Και φυσικά οι ιδιωτικοποιήσεις και η εκχώρηση υπηρεσιών σε επιχειρηματικά συμφέροντα επιφέρουν μεγαλύτερη εκμετάλλευση των εργαζομένων (ελαστικές μορφές εργασίας, κακοπληρωμένοι μισθοί κλπ.) με ταυτόχρονη αύξηση  των κερδών των μεγάλων συμφερόντων πάνω στις πλάτες του λαού.

Απαιτούμε να σταματήσουν οι αναθέσεις υπηρεσιών σε εργολάβους.

Διεκδικούμε :

  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Τον εξοπλισμό σε μέσα και μηχανήματα για όλες τις εργασίες πρασίνου και για όλες τις άλλες υπηρεσίες του Δήμου.
  • Κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας.
  • Εξασφάλιση της αναγκαίας κρατικής χρηματοδότησης ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες.
  • Άμεση καταβολή όλων των παρακρατούμενων ΚΑΠ από το κράτος.
  • Χορήγηση όλων των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) στο σύνολο των εργαζομένων.

12.2.2024

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.