Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Νομοσχέδιο για την Υγεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Συνάδελφοι

Η κυβέρνηση της Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο λαιμητόμο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη .Ένα νομοσχέδιο οδοστρωτήρας  που θα σαρώσει ότι έχει απομείνει από το δικαίωμα του λαού στη δωρεάν υγεία.

Ένα νομοσχέδιο που υψώνει νέα, ακόμη μεγαλύτερα εμπόδια στην πρόσβαση των ασθενών σε δωρεάν υπηρεσίες περίθαλψης στα δημόσια νοσοκομεία.

Εξυπηρετώντας την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομιλών που δραστηριοποιούνται στον χώρο, καταργεί την πλήρη και αποκλειστική απασχόληση των γιατρών του ΕΣΥ, διευρύνει τις ελαστικές σχέσεις απασχόλησης, σπρώχνει τους νοσοκομειακούς γιατρούς  να αναζητήσουν εισοδήματα στον ιδιωτικό τομέα και τους ασθενείς να γίνονται πελάτες για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν.

Το νομοσχέδιο είναι ένας ωμός εκβιασμός για τους ασθενείς και το λαό, ο οποίος  εκβιάζεται να βάλει βαθιά το χέρι  στην τσέπη για να κάνει μια εξέταση ή ένα χειρουργείο, εξαιτίας των διαχρονικών ελλείψεων σε προσωπικό, εξοπλισμό και υποδομές.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη  να περάσει δια πυρός και σιδήρου την πολιτική στήριξη των επιχειρηματικών ομιλών της υγείας.

Την πολιτική που ιδιωτικοποιεί πλήρως τα δημόσια νοσοκομεία μετατραπεί την υγεία του λαού σε ακόμα πιο ακριβό εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους και καταδικάζει την συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ακόμα πιο υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας.

Αυτό υπηρετεί το νομοσχέδιο και ΟΧΙ τη δήθεν βελτίωση  των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, την κάλυψη των κενών και την αύξηση  του εισοδήματος των γιατρών.

Αυτό υπηρετεί η κατάργηση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης των γιατρών του ΕΣΥ, οι οποίοι σύμφωνα με το νομοσχέδιο θα μπορούν να ασκούν και ιδιωτικό έργο.

Συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού δεν πρόκειται να γίνουμε.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σας καλούμε να πάρετε μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΑΔΕΔΥ) την ΠΕΜΠΤΗ  1/12/22   από 12μ–3μμ και στη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 1μμ στη ΒΟΥΛΗ με αίτημα:

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ

Το Δ.Σ.

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.