Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Ιδιωτικοποίηση ηλεκτροφωτισμού

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Την Τρίτη 6/12/2022 στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής πάρθηκε απόφαση για ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία της αντικατάστασης των παλαιών φωτιστικών με led και τη δεκαετή συντήρησή τους με το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αυτή την απόφαση η δημοτική αρχή του Βύρωνα δίνει πεσκέσι μέρος των ανταποδοτικών τελών που πληρώνουν οι δημότες σε ιδιώτη, εξασφαλίζοντάς του μία σίγουρη επένδυση και μεγάλα κέρδη. Τα κέρδη, όμως, δεν είναι τα ίδια ούτε για τους εργαζόμενους στο δήμο, ούτε για τους δημότες.

Μια τέτοια απόφαση ανοίγει το δρόμο για την πλήρη παράδοση του ηλεκτροφωτισμού στους ιδιώτες.

Οι εργαζόμενοι έχουμε ζήσει πικρά τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες που τελικά αποτελούν το άλλοθι για την παραχώρηση υπηρεσιών του Δήμου στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την ενίσχυση παραπέρατων ελαστικών σχέσεων εργασίας.

Η λύση βρίσκεται στην πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε όλες τις ειδικότητες πουαφορούν το τμήμα και την ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής.

Το ζήτημα των ιδιωτικοποιήσεων είναι ζήτημα που θα πρέπει να απασχολεί όλο το λαό, αφορά και τους ίδιους τους εργαζόμενους αλλά πάνω από όλα τους δημότες αφού αυτοί θα καλεστούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Τα παραπάνω ενισχύονται έχοντας υπόψη την απόφαση με αρίθμ. 2377/2022 της ολομέλειας του ΣΤΕ, σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της συγκρότησης και της μεταφοράς αρμοδιοτήτων απο τα Δημοτικά Συμβούλια στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (ν.ΝΔ-Θεοδωρικάκου–2019)

Ως εκ τούτου οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής βρίσκονται στον «αέρα», ως παράνομες και αντισυνταγματικές σε σχέση με τις αρμοδιότητες που ασκούν.

Απαιτούμε την άμεση συμμόρφωση του Δήμου Βύρωνα με την αριθμ. 2377/2022 απόφαση της ολομέλειας του ΣΤΕ, που σημαίνει να σταματήσει τώρα να εφαρμόζει κατά γράμμα αυτό το νόμο που τον χαρακτήριζε αυταρχικό και αντιδημοκρατικό.

Απαιτούμε τώρα από τη Δημοτική Αρχή να σταματήσει κάθε διαδικασία ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας του ηλεκτροφωτισμού και να φέρει το θέμα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δ.Σ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.