Δήμος Βύρωνα: Ας εκμεταλλευτούμε επιτέλους τις νέες τεχνολογίες!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Του Χρήστου Γώγου, Υποψήφιου Δημάρχου με τη Νέα Εποχή Βύρωνα

Στο πρόγραμμα της παράταξης διαχρονικά από το 2014,αναφέρεται η διαχείριση στάθμευσης των αυτοκινήτων στο Δήμο μας. Στην σελίδα που αναφερόμαστε στην μετατροπή του Δήμου σε έξυπνη πόλη, αναφερθήκαμε στο πώς με ένα σύστημα, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από ειδική πλατφόρμα αλλά και εφαρμογή στο κινητό, θα αναγνωρίζονται τα σημεία ελεύθερων χώρων. Έτσι ο πολίτης μέσα από το κινητό του θα βρίσκει το κοντινότερο σε αυτόν σημείο για να παρκάρει.

Αυτή δεν θα ήταν η μόνη βελτίωση στην καθημερινότητα του πολίτη. Θα καταγράφεται η καθημερινή κίνηση των δρόμων, θα εκδίδονται εισιτήρια από το κινητό, θα ελέγχονται οι κάδοι που γεμίζουν για να ενημερωθεί η υπηρεσία για να τους αδειάσει. Εκείνο που μας πικραίνει και μας γεμίζει ερωτηματικά είναι γιατί να μην είναι ο Βύρωνας μέσα στους πρώτους Δήμους που έχουν αιτηθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα, να μην βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που θα το λάβουν πιλοτικά την στιγμή που στην ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΒΥΡΩΝΑ το είχαμε σκεφτεί από το 2014.

Σε μια εποχή που γίνονται τεχνολογικά άλματα, εμείς κινούμαστε με ρυθμούς χελώνας.

Ενδεικτικά αναφέρω τους Δήμους Αθήνας, Πειραιά, Τρικάλων, Λάρισας, Βόλου, ακόμα ακόμα και του Ρέντη και του Κορδελίου. Γιατί πάντα οι φτωχοί συγγενείς εμείς;

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.