Έτσι είναι η ζωή…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Της Ηλιάννας Πεσσάρη,

Ψυχολόγος, ειδικευμένη στην βιωματική ψυχοθεραπεία μέσω ψυχοδράματος, καθοδηγήτρια yoga

Ένα πράγμα δύσκολο που μαθαίνουμε στη ζωή είναι ότι δεν είναι μόνο χαρά. Μας κατακλύζουν μηνύματα ευτυχίας όλη την ώρα, μας έχουν γεμίσει με την ιδέα ότι η ζωή θα έπρεπε να είναι γεμάτη ευτυχία κι ότι το νόημα είναι να απολαμβάνεις την κάθε μέρα και το κάθε λεπτό, όσο καλύτερα μπορείς, να είσαι συνέχεια ανοιχτός και προς τα έξω, πάντα δυνατός και να μην το βάζεις κάτω ποτέ, παρά τις δυσκολίες.

Το νόημα δεν είναι μόνο στη χαρά. Το νόημα είναι στο σύνολο της ζωής. Υπάρχει η χαρά και το φως και η ανοιχτότητα, αλλά υπάρχει κι η άλλη πλευρά που είναι η σκιά, η δυσκολία, η εσωστρέφεια.

Στην άλλη αυτή πλευρά υπάρχει μία άλλου είδους δύναμη, αυτή της ευαλωτότητας. Το να είσαι ευάλωτος θέλει θάρρος και δύναμη. Το να μπορείς να κοιτάς τη σκιά και να μένεις εκεί, να αισθάνεσαι ότι είναι εκεί, να μένεις παρούσα με τα συναισθήματα σου, θέλει τη δική του δύναμη.

Η ζωή και το νόημά της βρίσκονται και στις δύο πλευρές και στο να μπορούμε να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν και οι δύο, ότι τις χρειαζόμαστε και τις δύο. Να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να αισθανθεί όλα του τα συναισθήματα, χωρίς επίκριση, χωρίς μάλωμα. Να δώσουμε χώρο στη λύπη, όπως δίνουμε χώρο στη χαρά, χωρίς διαφοροποίηση, χωρίς σύγκριση. Τα συναισθήματα είναι αυτά που είναι και υπάρχουν για κάποιο λόγο. Δεν είναι τυχαίο γιατί εμφανίζονται και σίγουρα όταν έρχονται και ανακινούνται θέλουν τον χρόνο μας. Θέλουν την φροντίδα μας, θέλουν την προσοχή μας.

Συχνά ακούω μία βιασύνη στα λόγια των ανθρώπων, και μία επείγουσα επιθυμία αυτό που νιώθουν τώρα να φύγει, να περάσει σύντομα. Υπάρχει και μία αίσθηση ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος από τη ζωή.  Μα και αυτό είναι ζωή! Και αυτό είναι μέρος της ζωής που μας μαθαίνει πολλά και μας κάνει πλουσιότερους, όπως και κάθε εμπειρία.

Αυτό που θες να φύγει και είναι μέσα σου, δεν θα φύγει, θα περάσει σίγουρα κάποια στιγμή γιατί έτσι είναι η ζωή, όλα αλλάζουν και περνούν, και μετά κάποια άλλη στιγμή θα ξανάρθει. Με άλλη μορφή και άλλη αφορμή αλλά θα ξανάρθει.

Έτσι είναι η ζωή. Αποτελείται απ’ όλα όσα νιώθουμε, περνάει απ’ όλες τις εποχές και τις συνθήκες, κάνει κύκλους και ξαναπερνάει από τα ίδια σημεία που δεν είναι και ποτέ ακριβώς τα ίδια.

Ας την αγκαλιάσουμε τη ζωή με όλα της τα στάδια! Όλα όσα έχει μέσα της είναι μοναδικά και χρήσιμα!

Ηλιάννα  Πεσσάρη

www.prosopikianaptixi.gr

Πολέμωνος 8, Παγκράτι, 215 5051995 | 6938 165911 iliannapessaris@gmail.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.