Κατεδαφίζεται η ΠΥΡΚΑΛ, έρχεται Υπουργούπολη με ΦΕΚ της κυβέρνησης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δέσμευσε 31.000.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις στο χώρο του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ στον Υμηττό ( ΦΕΚ Δ , Αρ. Φύλλου 81- 6 Φεβρουαρίου 2023)

Το Μαξίμου βάζει μπροστά την προεκλογική μπουλντόζα, για να φτιάξει μια Υπουργούπολη , λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Αθήνας.  Οι «γαλάζιοι» επιτελείς προωθούν με ταχύτητα το σχέδιό τους να «φυτέψουν» κτίρια-μεγαθήρια, ακόμα και ύψους 28 μέτρων, στην καρδιά του δήμου Δάφνης-Υμηττού, παρά τις αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής αλλά και ειδικών επιστημόνων, πολεοδόμων και χωροτακτών.

Η κυβέρνηση δέσμευσε 31.000.000 ευρώ για απαλλοτριώσεις στο χώρο του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ, με στόχο να μετακινήσει και να εγκαταστήσει εκεί 9 υπουργεία και άλλους Οργανισμούς από το κέντρο της Αθήνας.

Ξεκινά τη διαδικασία – παρά την αντίθεση κατοίκων και φορέων και τις αντιδράσεις των εργαζομένων στα Αμυντικά Συστήματα -για να διαμορφώσει μια ακόμα τσιμεντούπολη, αντί για τη δημιουργία ενός μεγάλου πάρκου για τις ανάγκες των ανθρώπων, για ανάσες πρασίνου και ανοιχτών χώρων, που είναι απαίτηση πολλών χρόνων των κάτοικων και των φορέων της περιοχής.

Το έργο προωθείται από το Μαξίμου, με την μορφή επείγοντος, καθώς η κυβέρνηση της ΝΔ προβάλλει ότι λόγοι γενικότερης σημασίας για την οικονομία της χώρας επιτάσσουν την άμεση κατασκευή των χώρων διοίκησης και αστικού πρασίνου στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ εγκρίθηκε η κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου, συνολικού εμβαδού 154.797,34 τ.μ. για το έργο «Κατασκευή χώρων διοίκησης και ελευθέρων χώρων-αστικού πρασίνου με την ονομασία “Ανδρέας Λεντάκης” στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ» στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, Περιφέρειας Αττικής.

Η απόφαση υπογράφεται από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και από τον αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκο Παπαθανάση ( Αριθμ. 14349 ΕΞ 2023/30.01.2023 ). Ταυτόχρονα, έγινε δεκτή η υπό στοιχεία 2/2470/ΔΠΓΚ/20-1-2023 εισήγηση δημοσιονομικών επιπτώσεων της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης του Υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία η προϋπολογιζόμενη δαπάνη της απαλλοτρίωσης ανέρχεται στο ποσό των 31.000.000 ευρώ. Η δαπάνη  θα καλυφθεί από τις ήδη εγγεγραμμένες πιστώσεις του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών, οικονομικού έτους 2023.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προ ενάμισι έτους, είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων  η τροπολογία 1147/94 29.11.2021 με ρυθμίσεις θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας που είχε κατατεθεί στη βουλή και έδειξε  την κατεύθυνση των σχεδίων για το κυβερνητικό πάρκο στην πρώην ΠΥΡΚΑΛ, όπου μεταξύ άλλων οριζόταν  ότι «στη ζώνη που θα αναπτυχθεί η χρήση πολεοδομικού κέντρου, ο μέσος συντελεστής δόμησης ορίζεται σε 1,80, το μέγιστο ποσοστό κάλυψης σε 60% και το μέγιστο επιτρεπόμενο ύψος σε είκοσι οκτώ (28) μέτρα! Ακόμα και οκταώροφο/εννιαώροφο κτίριο μπορεί να σηκωθεί!».

Στο ( ΦΕΚ Δ΄, Αρ. Φύλλου 81, 6 Φεβρουαρίου 2023) αναφέρονται  τα εξής:

-Την κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης ακινήτου, για λόγους δημοσίας ωφέλειας, και ειδικότερα για το έργο «Κατασκευή χώρων διοίκησης και ελευθέρων χώρων-αστικού πρασίνου με την ονομασία “Ανδρέας Λεντάκης” στον χώρο του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ του Δήμου Δάφνης-Υμηττού της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού εμβαδού 154.797,34 τ.μ.

-Tην ένταξη στο ΦΕΚ του τοπογραφικού-κτηματολογικού διαγράμματος στο οποίο εικονίζεται η έκταση που απαλλοτριώνεται ( αντίγραφα  δημοσιεύονται σε φωτοσμίκρυνση ως Παράρτημα). Σημειώνεται ότι το προαναφερόμενο τοπογραφικό-κτηματολογικό διάγραμμα και ο κτηματολογικός πίνακας εγκρίθηκαν και θεωρήθηκαν νόμιμα και ότι στο υπό απαλλοτρίωση ακίνητο προβάλλουν εμπράγματα δικαιώματα οι φερόμενοι ιδιοκτήτες που αναφέρονται στον κτηματολογικό πίνακα.

-Tην κήρυξη της απαλλοτρίωσης υπέρ υπέρ του Υπουργείου Οικονομικών και με δαπάνες αυτού. Στην απόφαση ορίζεται επίσης ότι «η  προκαλούμενη δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 31.000.000€ και θα καλυφθεί από τις ήδη εγγεγραμμένες πιστώσεις του ΑΛΕ 3150101001 «Πληρωμές για αγορές κτημάτων», του ειδικού φορέα 1023-711-0000000 «Γενικές Κρατικές Δαπάνες», του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Οικονομικών του οικονομικού έτους 2023. Δ. Η παρούσα απαλλοτρίωση έχει υπαχθεί στις διατάξεις του άρθρου 7Α του ν. 2882/2001 (Α΄ 17) με την υπ’ αρ. 57/21.12.2021 Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου (Δ΄ 952), ώστε με ειδική απόφαση του αρμόδιου δικαστηρίου να επιτραπεί η άμεση παράδοση του ακινήτου και η πραγματοποίηση εργασιών και πριν από τον προσδιορισμό και την καταβολή της αποζημίωσης».

    Διαβάστε το  ΦΕΚ της απαλλοτρίωσης – κατεδάφισης της ΠΥΡΚΑΛ Υμηττού

Πηγή: iskra.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.