Στο Μουσείο Πολιτικών εξορίστων, Μακρονήσι, Άη Στράτη..

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την Δευτέρα 13 Φλεβάρη, επισκεφτήκαμε το Μουσείο, που στεγάζει την πολιτική ιστορία, τους καημούς, την αγωνία, τον αγώνα και την περηφάνεια, των πολιτικών εξόριστων, σε 2 από τα  ξερονήσια του Αιγαίου. Αφορμή, ήταν η εκδήλωση, ξενάγηση με παρουσίαση του χώρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, από τα αρχεία σύγχρονης κοινωνικής ιστορίας (ΑΣΚΙ).

Με αφορμή τη συμπλήρωση τριών δεκαετιών ζωής, τα ΑΣΚΙ διοργανώνουν ένα πολυμορφικό Φεστιβάλ Ιστορίας στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων, Πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ-ΕΣΑ) στην Αθήνα, από τις 9 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023. Στη διάρκεια των 11 ημερών του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται καθημερινά εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο: θεματικές συζητήσεις, εργαστήρια, προβολές ντοκιμαντέρ, ιστορικοί περίπατοι.

Είχαμε την ευκαιρία, να ακούσουμε τις ιστορίες και το πολιτικό υπόβαθρο, εκείνης της ταραγμένης και άγριας εποχής. Όπου οι άνθρωποι, δικάζονταν, όχι για τις πράξεις τους, αλλά για τις ιδέες τους, και μόνο. Η πιο βάρβαρη, στυγνή, αντιδημοκρατική περίοδος, στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου. Που κράτησε, είναι αλήθεια, πολλές δεκαετίες, ξεκινώντας, από την εποχή της δικτατορίας Μεταξά, και τελειώνοντας, με τις τελευταίες διώξεις, εξορίες, βασανισμούς, δολοφονίες αγωνιστών, από τη 7ετή χούντα των επίορκων αξιωματικών του Παπαδόπουλου και της παρέας του.

Στο Μουσείο πολιτικών εξόριστων, ένα πλούσιο σε εικόνες και μνήμες χώρο, ξαναζωντανεύει το μεγαλείο της ψυχής, ανθρώπων, που έμειναν, όρθιοι και περήφανοι, σε συνθήκες στέρησης και βασανισμού, για ολόκληρες δεκαετίες. Μόνο η επίσκεψη μπορεί να αποδώσει, με τα μάτια του καθενός τα πραγματικά αισθήματα, που πλημμυρίζουν τον χώρο. Τα λόγια, στην περιγραφή, δεν είναι αρκετά. Κάθε εικόνα, κάθε αντικείμενο, μια μνήμη.

Οι εκδηλώσεις των ΑΣΚΙ συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Αναζητείστε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Μουσείο πολιτικών εξόριστων Άη Στράτη / Μακρονήσι. Αγίων ασωμάτων 31, θησείο, τηλέφωνο 3213488.E-mail exilemuseum@gmail.com

Αρχεία Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας (ΑΣΚΙ) πλατεία ελευθερίας 1 (Κουμουνδούρου)

Αθήνα 10553. Τηλέφωνο 210 3223062 ,e-mail aski@otenet.gr

Με τη φιλική συμπαράσταση, της Βιβλιοθήκης Εθνική Αντίσταση, Σταδίου 39 , 5ος όροφος, Αθήνα 10559 ,τηλέφωνο 210 3219493,  e-mail comadande@gmail.com

(…κι όμως ψηλά, τη σημαία κρατώντας, πάντα περήφανα, πάντα μπροστά. Πέφτοντας κάτω  μα πάντα νικώντας, σώζουμε Έθνη και δούλους λαούς…)

Β.Π.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.