Ο Ινδιάνος στη σκηνή του (βλέπει πλέον, και τηλεόραση…)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κριτική κινηματογράφου, που άργησε, μόνο 60 χρόνια.

Ιδιαίτερα σημαντική ,η διαδικτυακή πλατφόρμα ertflix, της δημόσιας τηλεόρασης ΕΡΤ. Δεν θα βρεις, σχεδόν ποτέ, πρώτης προβολής και εμπορικής τηλεθέασης, αντίστοιχης, ταινίες. Αλλά πάντα, αξιόλογες και σημαντικές ταινίες. Μικρό το κακό, θα έλεγα, με τη βία και τη χυδαιότητα, που κυκλοφορεί συνήθως, στη μεγάλη οθόνη…

Μέχρι τις 20/2, διαθέσιμη, η πάντα καλλιτεχνική  ταινία του Ζαν ΛυκΓκοντάρ, Η Περιφρόνηση (LeMepris). Δημιουργία του 1963.

Η κλασσική ΜπριζίτΜπαρντό, ερωτική και αισθησιακή, στα νιάτα της. Επίσης, οι Μισέλ Πικολί, ΤζάκΠάλανς, και ο μεγάλος  Γερμανός σκηνοθέτης Φριτς Λανγκ.

Μαγικός πάντα, ο κλασσικός κινηματογράφος, ιδιαίτερα αυτός, που συνοδεύεται από μεγάλες, σημαντικές μορφές.

Γλώσσες εργασίας, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά, αγγλικά.

Όταν το αισθησιακό και ο ερωτισμός είχαν καλλιτεχνική άποψη, τίποτα το χυδαίο ή το κραυγαλέο. Όλα κυλάνε με αργό καλλιτεχνικό ρυθμό.

Ένας Αμερικάνος παραγωγός προσλαμβάνει ένα γνωστό σκηνοθέτη, για να μεταφέρει στον κινηματογράφο την Οδύσσεια του Ομήρου. Και ένας συγγραφέας αστυνομικών ιστοριών, επεξεργάζεται το σενάριο. Η ταινία, παρακολουθεί τη σχέση των εραστών και την τελική αποξένωση. Φευγαλέα, περνάνε, στο σενάριο, ο Όμηρος, ο Οδυσσέας και η Πηνελόπη. Με φόντο ένα υπέροχο γαλάζιο άπειρο της θάλασσας.

Να δείτε, την ταινία, όσο υπάρχει ακόμα, διαδικτυακά. Είναι δωρεάν. Και αξίζει. Μας μεταφέρει, σε ρυθμό και ύφος κινηματογράφου, διαφορετικού, διαχρονικού, σπάνιου πλέον, αλλά πάντα αξιόλογου και καθαρά καλλιτεχνικού.

Είναι μια από εκείνες τις στιγμές, που δεν μετανιώνεις, που πληρώνεις, έστω υποχρεωτικά, στον λογαριασμό του ηλεκτρικού και την ΕΡΤ. Όταν παράγει και προάγει, βεβαίως, τον πολιτισμό.

(τον καλλιτεχνικό οίστρο, του Ινδιάνου, απέδωσε ο…)

Βασίλης Παπαστεργιόπουλος.

Μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.