Φαλληφόρια και φέτος.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Βασίλη Παπαστεργιόπουλου

(Μέλους της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου)

Και ξαφνικά, ο χώρος μπροστά από το Ηρώδειο, γέμισε με σειληνούς, σάτυρους και μαινάδες ή βάκχες. Την Κυριακή 19/2 αναβίωσε, για 8η φορά μια πανάρχαια Διονυσιακή γιορτή. Οι θρησκευτές της λατρευτικής Κοινότητας ΛΑΒΡΥΣ, διεξήγαγαν, και φέτος, μετά από αναγκαστική διετή αναβολή, λόγω πανδημίας, μια πανάρχαιη γιορτή.

Φέτος, συναντήθηκαν ξανά, μπροστά από το αρχαίο θέατρο, με τις γνώριμες αυτοσχέδιες φορεσιές τους. Κερασφόροι, φορώντας δέρματα ζώων, στολισμένοι με κισσό και καρπούς από πεύκο , με άφθονο κέφι, και ανάλογη ποσότητα κόκκινου κρασιού, που κέρναγαν όλους τους παρευρισκόμενους. Ξεχώριζε, στη γιορτή, το τεράστιο κόκκινο ομοίωμα, του Φαλλού, και το ξόανο του Θεού Διόνυσου.

Όπως μεταλλάχτηκε, μετά από αιώνες, σε καρναβάλι, αλλά διατηρήθηκε, σε πολλές αγροτικές Κοινότητες, στην Ελλάδα. Οι κερασφόροι, οι μουτζούρηδες, οι μασκαρεμένοι κάθε είδους, με δέρματα ζώων, και τεράστιες κουδούνες, αναβιώνουν κάθε χρόνο, συνήθως χωρίς να συνειδητοποιούν την Αρχαία του προέλευση, ένα λαμπρό θρησκευτικό δρώμενο. Κατά τον μήνα Ποσειδεώνα, η γιορτή αποτελούσε μέρος των μικρών Διονυσίων. Συμβολίζει τη χαρά, για την αναζωογόνηση της Φύσης και τη γονιμοποίηση της, αλλά όλα αυτά και σε νοητικό επίπεδο.

Φέτος  οι σύγχρονοι θρησκευτές, ξεκίνησαν την πορεία τους, με μια λιτή θρησκευτική επίκληση / σπονδή, στον τιμώμενο Θεό. Η γιορτή, ξεκίνησε την πορεία της, με 1η στάση, έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης, πάνω στον πεζόδρομο. Εκεί, με ολιγόλεπτη στάση, με χορούς, φωνές, κουδούνες και αυτοσχέδιες καραμούζες, με άφθονο θόρυβο, γιόρτασαν το τέλος του χειμώνα, και την αναγέννηση της Φύσης. Μετά, η πορεία, συνέχισε, κουβαλώντας, τον τεράστιο κόκκινο φαλλό, μέσα από την Πλάκα, στο Ιστορικό Κέντρο, για να καταλήξει, με πολύ κέφι και ενθουσιασμό στο Θησείο. Η σύγχρονη αναβίωση, εκτελείται σύμφωνα με πηγές, που υπάρχουν για τον Θεό Διόνυσο, και ένδυση, που διασώθηκε από αγγειογραφίες.

Μικρές Λατρευτικές  Κοινότητες, ανά την Ελλάδα, εκτελούν πανάρχαιες Θρησκευτικές Τελετές, και αναβιώνουν τα Αρχαία Ελληνικά Ήθη και Έθιμα.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στη Λατρευτική Κοινότητα ΛΑΒΡΥΣ. (www.labrys.gr).Για την Ιερή Αναζωπύρωση.

Όραμά τους είναι η επαναφορά της Ελληνικής θρησκευτικής παράδοσης και κατ’ επέκταση της ελληνικής κοσμοθέασης και τρόπου ζωής στην θέση που της αξίζει, δηλαδή ως ένα πλήρως αναγνωρισμένο και λειτουργικό πνευματικό μονοπάτι . Και  η διατήρηση, ανάδειξη και βιωματική προσέγγιση της Ελληνικής θρησκευτικής παράδοσης.

Μέχρι, την επόμενη γιορτή, λοιπόν. ΕυοίΕυάν.

Οι Πατρώοι Θεοί, μαζί μας.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.