Ανατολικά ΚΚΕ: Περιοδεία του ΚΚΕ σε μαγαζιά στο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η περιοδεία του Κόμματος στα μαγαζιά του Βύρωνα. Τα εμπορικά καταστήματα στην οδό Χρ. Σμύρνης και στην πλατεία Αγ. Λαζάρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα, Θανάσης Καλαμπαλίκης μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα Βαγγέλη Γείτονα και Γιώργο Βαρσαγάκη και τα εμπορικά καταστήματα στην οδό Καραολή και Δημητρίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Γιάννης Αναγνώστου μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βασίλη Καλύβα.

Οι μικροί επαγγελματίες και οι περαστικοί, εκφράσανε τον προβληματισμό τους για όσα βιώνουν σήμερα, μετά τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» όλων των κυβερνήσεων, ιδιαίτερα την τελευταία 15ετία, καθώς και το σιγοντάρισμα αυτής της πολιτικής, από τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές της ίδιας περιόδου. Η αγωνία στους ανθρώπους του μόχθου για την επόμενη μέρα ήταν έκδηλη, καθώς η ακρίβεια, οι πλειστηριασμοί, η ανέχεια, η αναδουλειά, ο πόλεμος είναι από τα ζητήματα που απασχολούν τον λαό της περιοχής. Είχαμε την ευκαιρία να διαδοθούν πλατιά και να συζητηθούν οι θέσεις του Κόμματος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε για την εκδήλωση της Τ.Ο. Ανατολικών Συνοικιών για τους ελεύθερους χώρους και τις χρήσεις γης καθώς και στον Δήμο Βύρωνα υπάρχει το μεγάλο ζήτημα για τον Λόφο Κοπανά για το οποίο κινητοποιείται ο λαός της πόλης.

Τονίστηκε ότι η αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και η στήριξη του σε όλες τις μάχες, είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε την επόμενη των εκλογών, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει να έχει δυνατό αντίπαλο το λαό, με ισχυρό ΚΚΕ για τον αγώνα της επιβίωσης και της ελπίδας για το αύριο .

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.