Δημ. Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα: Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει τη θλίψη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών, αλλά και του συμπολίτη μας, μηχανοδηγού Παναγιώτη Χ.

Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις μανάδες των θυμάτων που ζητούν δικαίωση, με τους εργαζόμενους, φοιτητές και μαθητές που ζητούν το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί, το «ποτέ πια» να γίνει πράξη.

Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι’ αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Καλούμε τις γυναίκες, όλους τους κατοίκους του Βύρωνα, τους μαζικούς φορείς και τα σωματεία της περιοχής σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 7 Μάρτη στις 19:00 στην πλατεία του Αγ. Λάζαρου.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.