Ανατολικά ΚΚΕ: Παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα- Όλοι στις κινητοποιήσεις της Τετάρτης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, νέοι και νέες, οικογένειες με τα παιδιά τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των εργατικών συνδικάτων, Φοιτητικών Συλλόγων, Συλλόγων Αυτοαπασχολουμένων και Γυναικών για το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας των σιδηροδρομικών.

Νέο μεγάλο ραντεβού των Σωματείων και των μαζικών φορέων θα είναι η μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 12.30 μ.μ. στα Προπύλαια στο πλαίσιο της παναττικής στάσης εργασίας που έχουν προκηρύξει τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά και η ΑΔΕΔΥ.

Τα Εργατικά Κέντρα Αθήνας και Πειραιά έχουν πάρει απόφαση για στάση εργασίας την μέρα εκείνη 12 μ. ως 4 μ.μ. και καλούν τις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν απόφαση για μετατροπή των κινητοποιήσεων σε πανεργατική πανϋπαλληλική απεργία.

Μέχρι και κείνη τη μέρα, τα Σωματεία των Σιδηροδρομικών συνεχίζουν την απεργία (Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη), ενώ τα Εργατικά Κέντρα καλούν όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να προχωρήσουν άμεσα σε συγκεντρώσεις, Γενικές Συνελεύσεις, περιοδείες  στους χώρους δουλειάς για να στηρίξουν τον αγώνα των σιδηροδρομικών, για την επιτυχία της απεργιακής συγκέντρωσης της Τετάρτης.

Πολλές χιλιάδες άνθρωποι διατράνωσαν ότι το έγκλημα στα Τέμπη είναι αποτέλεσμα των εγκληματικών πολιτικών που αντιμετωπίζουν την ασφάλεια και την ανθρώπινη ζωή ως κόστος. Είναι πολιτική επιλογή που ακολούθησαν στο σιδηροδρομικό έργο διαχρονικά και σε συνέχεια οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και απαίτησαν τώρα να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες και να τιμωρηθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι!

Στο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο παραβρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον ΓΓ της, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Πραγματική κοσμοπλημμύρα στην πλατεία Συντάγματος. Τα πλήθη του κόσμου γέμισαν τους δρόμους από τον Εθνικό Κήπο μέχρι και μέσα στην Πανεπιστημίου.

Γεμάτες επίσης η Όθωνος και η Βασιλέως Γεωργίου. Το αδιαχώρητο επικρατεί και μέσα στην πλατεία Συντάγματος, στο συντριβάνι, στον Άγνωστο Στρατιώτη.

Εργαζόμενοι πίσω από τα μπλοκ των Σωματείων τους. Φοιτητές και φοιτήτριες κρατάνε στα χέρια τους πλακάτ με συνθήματα μονολεκτικά όπως «Δολοφόνοι», «Δεν θα ξεχαστεί» και τα λοιπά. Γονείς που έρχονται με τα παιδιά τους, καροτσάκια με μωρά.

«Μετρήθηκαμε και είμαστε λιγότεροι», «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος», ανέφεραν χαρακτηριστικά τα Σωματεία Εργαζομένων στη «Hellenic Train» αφού στο στυγερό αυτό έγκλημα στα Τέμπη έχασαν συναδέλφους τους.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο διεκδικούν, εκτός από το προφανές, δηλαδή να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες, και τα εξής:

Άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλες οι ειδικότητες. Αντίστοιχη εξειδίκευση και πιστοποίηση του προσωπικού. Προγράμματα εκπαίδευσης όλων των εργαζομένων στον ασφαλή τρόπο εκτέλεσης των εργασιών. Ολοκλήρωση των έργων υποδομής και ασφαλούς λειτουργίας δικτύου. Σωστή συντήρηση και επισκευή του τροχαίου υλικού και της γραμμής. Συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό του τεχνικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων. Ασφαλή εργασία και μέτρα ασφαλείας στην κυκλοφορία των τρένων, ιδιαίτερα κατά τη διέλευσή τους από κατοικημένες περιοχές. Να επιχορηγηθούν όλα τα μέσα ατομικής προστασίας. Τεχνικός Ασφαλείας και γιατρός Εργασίας σε κάθε συγκρότημα. Φθηνές  και ασφαλείς μαζικές μεταφορές για τον λαό και τους εργαζόμενους χωρίς τη λογική «κόστος – όφελος».

Από τα μεγάφωνα διαβάστηκαν συγκλονιστικές μαρτυρίες εργαζομένων και συγγενών τους, που αποτυπώνουν τις συνθήκες άγριας εκμετάλλευσης και εντατικοποίησης για τα κέρδη, τον συνεχή φόβο των ατυχημάτων. «Είναι τρομαχτικό αυτό που ζούμε. Να πληρώσουν όλοι όσοι γυρνούσαν το κεφάλι. Πήραν στον λαιμό τους ανθρώπινες ζωές», είναι η μαρτυρία εργολαβικής εργαζόμενης στην καθαριότητα του τρένου που έτυχε τη μέρα του δυστυχήματος να μη δουλεύει στη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Δε σου είπαν όταν φεύγεις από το σπίτι να φιλάς τη γυναίκα σου σαν να είναι η τελευταία φορά που θα τη δεις», σχολιάζουν, άλλες μαρτυρίες.

Ζητούσαν «να ξαναπάει στη δουλειά μετά από 8 ώρες από την ώρα που σχόλασε, χωρίς να έχει σημασία μάλλον αν ένας άνθρωπος άυπνος μπορεί να οδηγήσει ένα τρένο», θυμάται το παιδί μηχανοδηγού με 35 χρόνια υπηρεσίας.

«Σήμερα μετρηθήκαμε και είμαστε λιγότεροι», τόνισε ο Νίκος Λάζου, πρόεδρος του Σωματείου Προσωπικού στη «Hellenic Train», προσθέτοντας ότι «δεν φταίει ένας μόνο εργαζόμενος, φταίνε διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις».

Τα συλλυπητήρια των μηχανοδηγών στις οικογένειες των θυμάτων μετέφερε ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, επισημαίνοντας πως «δεν μας απάντησαν ποτέ τίποτα. Σήμερα όμως οφείλουν απάντηση στην ελληνική κοινωνία».

«Η ζωή μας μετράει. Το ακούω αυτές τις μέρες από όσους βρέθηκαν στον δρόμο», ανέφερε ο Βασίλης Ζαβογιάννης, πρόεδρος Ένωσης Προσωπικού Κίνησης.

«Τους σκότωσαν αυτοί που κοστολογούν τις ανθρώπινες ζωές» υπογράμμισε ο Ηλίας Τρεβλός, αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Προσωπικού στη «Hellenic Train» και μέλος της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

«Είμαστε εδώ για όλους τους», διαμήνυσε η Μαρίτα Στεργίου, από τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής. «Τώρα δεν είναι ώρα σιωπής», πρόσθεσε και επανέλαβε την υπόσχεση που δίνουν αυτές τις μέρες χιλιάδες νέες και νέοι, να γίνουν η φωνή των νεκρών και να απαιτήσουν την απόδοση ευθυνών για το έγκλημα. Από το βήμα της κινητοποίησης κάλεσε στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνουν Φοιτητικοί Σύλλογοι την Τετάρτη.

Στην πολιτική που οδήγησε, μέσα από μια σειρά νόμους και ρυθμίσεις, στην απαξίωση και διάλυση του σιδηροδρόμου, ανέτρεξε ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. «Όσο οι ζωές μας και η ασφάλεια μας λογαριάζονται με τη λογική κόστους – οφέλους, δεν θα σταματήσουμε να μετράμε νεκρούς», προειδοποίησε.

Σε καταδίκη της πολιτικής που βάζει την ασφάλεια και τη  ζωή «στο ζύγι του κόστους», κάλεσε ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Δίπλα στις καταγγελίες των Σιδηροδρομικών, υπενθύμισε τις ανάλογες καταγγελίες και παρεμβάσεις των εργαζομένων και των σωματείων τους σε μία σειρά άλλα μέσα μεταφοράς. Στην κατεύθυνση αυτή κάλεσε σε συνέχεια του αγώνα με αιχμή το αίτημα για σύγχρονες και ασφαλείς μεταφορές και συγκοινωνίες, για σύγχρονα δικαιώματα για το προσωπικό στους χώρους αυτούς. Σκιαγραφώντας τα επόμενα βήματα, κάλεσε σε πρωτοβουλίες στους χώρους δουλειάς τη Δευτέρα και την Τρίτη καθώς και στις κινητοποιήσεις των Φοιτητικών Συλλόγων σε Αθήνα και Πειραιά την Τετάρτη.

Με δεκάδες μαύρα μπαλόνια να γεμίζουν τον ουρανό και τους χιλιάδες συγκεντρωμένους να δίνουν υπόσχεση συνέχισης των αγωνιστικών πρωτοβουλιών ολοκληρώθηκε η μεγάλη συγκέντρωση.

Πηγή: 902.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.