Αιτήματα της Ένωσης Πολιτών «Ενάργεια» προς τον Δήμο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κοινοποίηση:

-Προς Τμήμα Υποδομών Δ/νσης Τ/Υ

-Δημοτικούς Συμβούλους

-Τοπικό Τύπο

ΘΕΜΑ: «α) Αίτημα ασφαλτόστρωσης κατεστραμμένων και επικίνδυνων τμημάτων δρόμων και β) Αίτημα υλοποίησης της υπ’ αριθμ. 38/2015 Απόφασης της ΕΠΖ»

Δήμαρχε,

Εάν ανατρέξετε στους πίνακες ανασφαλτώσεων, μπετοστρώσεων και πλακοστρώσεων που είχατε ανακοινώσει από τις 9 Ιανουαρίου 2017 θα διαπιστώσετε ότι υπήρξαν περιπτώσεις τμημάτων δρόμων που, σύμφωνα με δηλώσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας, εκ παραδρομής (;), δεν μπήκαν στο πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων και συγκεκριμένα:

Α) Είχε ανακοινωθεί ασφαλτόστρωση της οδού Νεοπτολέμου, από Αδ. Κοραή έως Ιλιάδος, αλλά το τμήμα από Αδ. Κοραή έως Βρυούλων (Βουρλών, πιο σωστά) παρότι το οδόστρωμα βρίσκεται σε οικτρή κατάσταση δεν ασφαλτοστρώθηκε. Πριν τρεις βδομάδες υπήρξε πτώση πεζού ο οποίο υπέστη σοβαρό κάταγμα του άνω άκρου. Βλέπε στη συνημμένη φωτογραφία ν. 1 την κατάσταση του οδοστρώματος.

Β) Είχαν ανακοινωθεί ασφαλτοστρώσεις στην οδό Βρυούλων (Βουρλών, πιο σωστά) από Εμπεδοκλέους έως Νεοπτολέμου και, από Αρύββου έως Ολυμπιάδος, αλλά εκ παραδρομής δεν έγιναν ποτέ.

Επίσης, στο με Αριθμ. Πρωτ.: 17397/29-09-2020 Απαντητικό Έγγραφο του Τμήματος Υποδομών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με κοινοποίηση και προς τον Συνήγορο του Πολίτη, γινόταν λόγος για ανύψωση των τριών βυθισμένων φρεατίων της οδού Βρυούλων (Βουρλών, πιο σωστά), αλλά 2,5 χρόνια από τότε και δεν έχει γίνει καμία ενέργεια. Βλέπε συνημμένο έγγραφο ν. 2.

Ενημερωτικά, πριν 2 χρόνια σε ένα από τα αναφερόμενα σημεία των βυθισμένων φρεατίων υπήρξε πτώση πεζού με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα του κάτω άκρου.

Άλλες περιπτώσεις κατεστραμμένων τμημάτων δρόμων που χρήζουν άμεση ασφαλτόστρωση:

Α) Το γνωστό τμήμα της οδού Τιμοθέου, από Αρήτης έως Νίκου Νικηφορίδη. Βλέπε στη συνημμένη φωτογραφία ν. 3 την κατάσταση του οδοστρώματος.

Β) Το τμήμα της οδού Ν. Νικηφορίδη, από την οδό Ιφικράτους, έως την οδό Τιμοθέου. Βλέπε στη συνημμένη φωτογραφία ν. 4 την κατάσταση του οδοστρώματος.

Ιστορικό:

10 Ιουνίου 2010, με την υπ’ αριθμ. Πρωτ.: : 16182 Αίτηση-Ερώτηση  πολίτες αιτούνται την ανασφάλτωση-ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος της οδού Νικηφορίδη ως εξής:  «… …. …. Το τμήμα της οδού Νικηφορίδη, από την οδό Τιμοθέου έως την οδό Ιφικράτους, περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Δήμου; Επειδή είναι το μοναδικό τμήμα της οδού που δεν έχει ασφαλτοστρωθεί! Γιατί γίνονται μισές δουλειές στο Δήμο; Πως είναι δυνατόν τα 2/3 του δρόμου να έχουν ασφαλτοστρωθεί και το 1/3 όχι, όταν και αυτό χρήζει ασφαλτόστρωσης;».

1η Σεπτεμβρίου 2016, Νέο Αίτημα με αποδέκτη τον Αντιδήμαρχο Τ/Υ κ. Μ. Καραγιάννη: «… το οδόστρωμα παρουσιάζει προβλήματα … … …»

17 Σεπτεμβρίου 2019, Νέο Αίτημα, υπ’ αριθμ. Πρωτ.: 22596, το οποίο, τον Δεκέμβριο του 2019, συζητήθηκε και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Βλέπε στη συνημμένη φωτογραφία ν. 4 την κατάσταση του οδοστρώματος.

Επιπροσθέτως, στη συμβολή των οδών Ν. Νικηφορίδη – Πρωτεσιλάου και Ν. Νικηφορίδη – Αρήτης, από την υπ’ αριθμ. 38/2015 Απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής δεν υλοποιήθηκε ποτέ η κατασκευή της διάβασης πεζών με την απαιτούμενη οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση  για την ασφαλή διέλευση των πεζών ούτε τοποθετήθηκε προστατευτική χαμηλή περίφραξη στους ανακατασκευασμένους χώρους πρασίνου.

Κατόπιν όλων αυτών, Αιτούμεθα την ένταξη των αναφερομένων τμημάτων δρόμων στο νέο πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων καθώς επίσης και την υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 38/2015 Απόφασης της ΕΠΖ.

Ενάργεια

6 Μαρτίου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.