Αρ. Παρέμβαση: Από τη δράση ενημέρωσης την Τρίτη 14/3 για τα Τέμπη και η νέα πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16/3

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Αριστερή Παρέμβαση Βύρωνα συμμετείχε στη δράση ενημέρωσης την Τρίτη 14/3 στην πλ. Αγ. Λαζάρου και στο κέντρο του Βύρωνα για το έγκλημα στα Τέμπη και για να καλέσει στη συμμετοχή στην απεργία την Πέμπτη 16/3 και στις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Αποτελεί την τρίτη σε σειρά τοπική δράση για το έγκλημα των Τεμπών μετά τη συμμετοχή της στην συγκέντρωση φορέων του Βύρωνα στην πλ. Αγ. Λαζάρου  την Τρίτη 7/3 και τη δράση ενημέρωσης το πρωί του Σαββάτου 11/3 στην οδ. Καραολή-Δημητρίου που καλούσε και στη συγκέντρωση της Κυριακής στην πλ. Συντάγματος.

Συμμετέχουμε στις κεντρικές διαδηλώσεις και καλούμε όλες και όλους να μην κρατήσουν στάση αναμονής για τις κάλπες, αλλά να εκφράσουν την οργή τους με συλλογικότητα, οργάνωση και αγώνα.

Να συνεχίσουμε όλες και όλοι μαζί να διεκδικούμε να μπουν οι ανθρώπινες ανάγκες πάνω από τα κέρδη. Να πέσει η κυβέρνηση της Ν.Δ.. Καμιά ανάθεση και εμπιστοσύνη σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ έχουν ρημάξει τις ζωές του λαού. Καμία ανοχή στην ακροδεξιά.

Αποκλειστικά στο δημόσιο όλα τα κοινωνικά αγαθά και  υπηρεσίες. Έξω η εμπορευματοποίηση, οι νόμοι της αγοράς, τα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Στο δημόσιο οι σιδηρόδρομοι και οι συγκοινωνίες με λειτουργία τους για τις λαϊκές ανάγκες και με εργατικό και κοινωνικό έλεγχο. Σύγχρονες ασφαλείς μετακινήσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και να έχουν επαρκές μόνιμο προσωπικό.

Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.