ΟΧΙ στη μετατροπή του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Παίδων «Αγία Σοφία» σε ΝΠΙΔ.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Βύρωνα αναφέρει:

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταγγέλλει την ιδιωτικοποίηση του Παιδοογκολογικού Τμήματος στο Παίδων “Αγία Σοφία” και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων που οργανώνουν η 5μελής Επιτροπή της ΕΙΝΑΠ Παίδων «Αγία Σοφία» και τα Σωματεία Εργαζομένων στα Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π και Α. Κυριακού».

Απαιτούμε την απόσυρση του νέου νομοσχεδίου – “έκτρωμα”, για τη μετατροπή του Παιδοογκολογικού Τμήματος σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου (ΝΠΙΔ) και καλούμε τις γυναίκες, ιδιαίτερα της νέες μητέρες, να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση που καλούν η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία,  η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), η ΕΙΝΑΠ, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Σύλλογοι Γονέων, φορείς, την Τετάρτη, 15 Μάρτη στις 11.30 π.μ., έξω από τις πύλες των Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π. και Α. Κυριακού», όπως και στη πορεία που θα ακολουθήσει προς τη Βουλή, όπου θα συζητιέται το νομοσχέδιο.

Αντί η κυβέρνηση να δώσει άμεσες και ουσιαστικές λύσεις στις συνθήκες που επικρατούν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο «Παίδων» με τις εικόνες των ράντζων, την υποστελέχωση και την έλλειψη υποδομών, με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες της επιστήμης και της τεχνολογίας όπως και τις προτάσεις των εργαζομένων, πετά την υγεία των παιδιών μας  “βορά” στα επιχειρηματικά συμφέροντα!

Προσπαθεί με “μαεστρία” να κρύψει  τι πραγματικά εξυπηρετεί αυτή η μετατροπή του Παιδοογκολογικού τμήματος σε ΝΠΙΔ.  Δηλαδή ότι θα φέρει απευθείας κέρδη στους νέους ιδιοκτήτες και λοιπούς εμπλεκόμενους, όπως η Μ. Βαρδινογιάννη, αφού θα χρυσοπληρώνουν οι λαϊκές οικογένειές τις υπηρεσίες υγείας για τα παιδιά τους είτε άμεσα είτε έμμεσα (μέσω των ασφαλιστικών ταμείων). Την ίδια στιγμή επιφυλάσσει  για τους εργαζόμενους δουλειά χωρίς δικαιώματα, που θα απασχολούνται  όπως και για όσο επιβάλλουν τα οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια της ιδιωτικής πια ογκολογικής μονάδας, και όχι με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση με βάση την πείρα και την εξειδίκευση στο αντικείμενο τους, που έχει ανάγκη η θεραπεία των παιδιών μας.

Δεν ανεχόμαστε την  πολιτική που ρίχνει στον “Καιάδα” τις πιο ευάλωτες ομάδες, τους καρκινοπαθείς, ιδιαίτερα τα παιδιά,  γιατί λογαριάζει τις λαϊκές ανάγκες ως κόστος για το κράτος και τις θυσιάζει για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι η ίδια εγκληματική πολιτική που αφαίρεσε τη ζωή από δεκάδες νέα παιδιά στα Τέμπη.

Είμαστε αποφασισμένες  να μην τους επιτρέψουμε να στερούν από τα παιδιά μας το μέλλον, τα όνειρα και την ίδια τη ζωή.

Για αυτό ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες υγείας και φροντίδας για τα παιδιά αυτά και τις οικογένειές τους
  • Εξασφάλιση αποκλειστικά από τον κρατικό υπολογισμό των αυξημένων αναγκών αυτών των τμημάτων.
  • Δημιουργία και άλλων κέντρων εκτός Αθήνας που θα εξασφαλίζουν την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών με όλες τις απαραίτητες ιατρικές και παραϊατρικές ειδικότητες, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, μονιμοποίηση του προσωπικού που σήμερα εργάζεται με ελαστικές σχέσεις εργασίας και πλήρη ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

Το Γραφείο Τύπου της ΟΓΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.