Περισσότερους από 30.000 μαθητές, όλων των σχολικών βαθμίδων, θα μεταφέρει η Περιφέρεια Αττικής τη νέα σχολική χρονιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με αφορμή σχετική ανακοίνωση της Παράταξης «Δύναμη Ζωής» η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε την παρακάτω απάντηση:

Περισσότερους από 30.000 μαθητές, όλων των σχολικών βαθμίδων, θα μεταφέρει η Περιφέρεια Αττικής τη νέα σχολική χρονιά

Οι διώκτες της αριστείας και των πρότυπων σχολείων, κόπτονται σήμερα υποκριτικά για τη μεταφορά των μαθητών τους

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής την κα Δούρου, σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών των Πρότυπων και Πειραματικών Γυμνασίων και Λυκείων, αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την υποκρισία της συγκεκριμένης παράταξης.

Ως Διοίκηση της Περιφέρειας και ως κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξαν πολέμιοι της αριστείας και των πρότυπων σχολείων. Ως Διοίκηση της Περιφέρειας δεν μετακίνησαν ποτέ ούτε έναν μαθητή πρότυπου ή πειραματικού σχολείου. Ούτε φυσικά ζήτησαν από την κομματικά «ομογάλακτη» κυβέρνησή τους να προωθήσει τις κατάλληλες νομοθετικές ρυθμίσεις, που να προβλέπουν αυτή τη δυνατότητα.

Σήμερα, ως αντιπολίτευση, «πρόσθεσαν στην ατζέντα τους» την μεταφορά των μαθητών των πρότυπων σχολείων, για να εκμεταλλευθούν κομματικά την αγωνία των οικογενειών τους. Των οικογενειών που λοιδορούσαν κι αδιαφορούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στην υποκρισία της παράταξης της κας Δούρου και του κόμματος που υποστηρίζει, η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής απαντά με έργο ουσίας.

Συγκεκριμένα:

  • Ζητήσαμε από την Κυβέρνηση την τροποποίηση της ΚΥΑ 50025 του  2018 , που προέβλεπε τη δωρεάν μεταφορά μόνον με  τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
  • Η τροποποίηση της ΚΥΑ ,  μετά από δική μας παρέμβαση ,  δημοσιεύθηκε στις 11 Αυγούστου, προβλέποντας πλέον τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών των πρότυπων σχολείων με μισθωμένα οχήματα.
  • Αμέσως μετά προχωρήσαμε τάχιστα τις διαγωνιστικές διαδικασίες ώστε από τη νέα σχολική χρονιά, από το Σεπτέμβριο του 2022, να εφαρμόσουμε το μέτρο της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών των πρότυπων σχολείων.  Σύντομα θα ανακοινωθούν τα δρομολόγια και γι’ αυτή την κατηγορία των μαθητών.

Με βάση τα παραπάνω:

  • Τη νέα σχολική χρονιά θα μεταφέρουμε πάνω από 27.000 μαθητές όλων των βαθμίδων και κατηγοριών ( π.χ. παιδιά ΑΜΕΑ, προσφυγόπουλα,  κλπ) από και προς τα σχολεία τους, με μισθωμένα οχήματα.
  • Στους μαθητές αυτούς θα προστεθούν ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ άλλοι περίπου 5.000 μαθητές πρότυπων γυμνασίων και λυκείων.

Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στέκεται στο πλευρό όλων των μαθητών και των οικογενειών τους, χωρίς ταξικούς, οικονομικούς, φυλετικούς διαχωρισμούς.

Για μας, όλα τα παιδιά της Αττικής είναι ίσα. Με πράξεις κι όχι με λόγια.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.