Ανάπλαση Πεζοδρομίων στο Βύρωνα και βυθιζόμενοι κάδοι – Ένα ακόμα φιάσκο

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τούς τελευταίους μήνες βλέπουμε έναν οργασμό κατασκευών από την δημοτική αρχή Κατωπόδη που οι μέν αφορούν τους βυθιζόμενους κάδους που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και οι δε την ανάπλαση πεζοδρομίων κυρίως στη αγορά του Βύρωνα και πέριξ.

Αφενός οι βυθιζόμενοι κάδοι (που έχουν αποτύχει και σε άλλους δήμους που εγκαταστάθηκαν) κλείνουν περαιτέρω τους στενούς δρόμους της πόλης μας (όπως π.χ στο ταπητουργείο) όπου σταθμεύουν και τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους μαθητές από το 4ο δημοτικό στον Καρέα.

Αφετέρου τα νέα μεγαλύτερα πεζοδρόμια και αυτά στενεύουν τους δρόμους όπου υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία. π.χ Αγίας Σοφίας και Κύπρου και κάτι άλλο που παρατηρήσαμε είναι ότι οι περισσότερες διαπλατύνσεις γίνονται κοντά σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Μήπως το όλο θέμα είναι η ανάπτυξη περισσότερων τραπεζοκαθισμάτων και όχι η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, όπως γίνεται με την τσιμεντοποίηση των πλατειών της πόλης μας στο όνομα του κέρδους;

Μήπως οι παρατάξεις να φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο;

Στο μεταξύ με έκπληξη παρατηρούμε να ανακατασκευάζονται πεζοδρόμια που δεν έχουν κανένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Αυτά δεν ανήκουν σε παρόδιους ιδιοκτήτες; φυσικά και ανήκουν.

Πως λοιπόν ο δήμος δεν ανακατασκευάζει πεζοδρόμια τα οποία είναι σε άθλια κατάσταση και γίνονται ατυχήματα; π.χ Ελλησπόντου και Μαδητού γωνία και δεκάδες άλλες περιπτώσεις;

Γενικότερα η δημοτική αρχή φημίζεται για τις παρεμβάσεις τις που οι περισσότερες όπως κρίνεται εκ του αποτελέσματος είναι αποτυχημένες.

Πηγή: vironastrigiro

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.