ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ: Πανελλήνια κινητοποίηση στην Βουλή, την Τετάρτη 29/3, ώρα 11:30

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΩΝ (ΠΑΣΠ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

“Σας ανακοινώνουμε ότι την Τετάρτη στις 29 Μαρτίου και ώρα 11:30 ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει Πανελλήνια κινητοποίηση στην Βουλή για να εναντιωθούμε στην πλήρη αδιαφορία και απαξίωση που επιδεικνύει ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση για τα προβλήματα του χώρου μας.

Σε αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή σας καλούμε να βρίσκεστε εκεί. Καμία δυσκολία δεν θα πρέπει να μας κρατήσει μακριά τη μέρα αυτή, αφού με όποιο τρόπο θα προκαλέσουμε επιτέλους μια απάντησης στον διαχρονικό εμπαιγμό μας.

Όσοι συνάδελφοι δυσκολεύονται στην μετακίνηση και επιθυμούν να παραστούν, να επικοινωνήσουν με το σύλλογο”.

“Η  ακρίβεια έχει εκτοξευτή. Το κόστος ζωής ενός   ενός ανάπηρου πολίτη είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος ζωής του κάθε πολίτη.

Η διαβίωση  για τους αναπήρους είναι  δύσκολη και για αυτό διεκδικούμε αύξηση των επιδομάτων, που εδώ και 15 χρόνια είναι καθηλωμένα, ενώ η ακρίβεια έχει εκτοξευτεί. Τα εφάπαξ ποσά των 200 ευρώ είναι ψίχουλα.

Τα μηνιαία επίδομα επελέγησαν από την πολιτεία για να έχουμε μια βοήθεια, για να αντιμετωπίσουμε τα επιπλέον προβλήματα  που αντιμετωπίζουμε.

Δυστυχώς οι ανάπηροι πολίτες είμαστε δεύτερης κατηγορίας πολίτες.  Οι πόλεις μας, είναι μια ατέλειωτη ταλαιπωρία για τους ανάπηρους. Για αυτό βγαίνουμε στους δρόμους. Στόχος μας είναι να δυναμώσουμε τη φωνή μας και οργανώνουμε την κινητοποίηση”, ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Β. Κουφόπουλου,  ο Γιώργος Χριστάκης, γενικός γραμματέας του συλλόγου παραπληγικών.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.