Κυπελλούχος ΕΠΣΑ ο Μικρασιατικός Αστέρας για τη σεζόν 2022-2023

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το αστέρι της Καισαριανής ξαναβρίσκει τη χαμένη του λάμψη, φωτίζοντας το αθλητικό τοπίο της πόλης για άλλη μια φορά.

Μικρασιατικός Αστέρας: οι παίκτες, το προπονητικό team, η διοίκηση και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης σε ιστορικές στιγμές, σε μια ιστορική φωτογραφία. Ας είναι αυτό το κύπελλο η αρχή για το αστέρι της Καισαριανής!

«Το Κύπελλο στο Σκοπευτήριο»

Αυτό το σύνθημα ακουγόταν στην κερκίδα των φιλάθλων του Μικρασιατικού Αστέρα, καθόλη τη διάρκεια του συγκλονιστικού αγώνα του Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣΑ που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, 29/3/2023, στο γήπεδο ‘Γ. Καμάρας’ στη Ριζούπολη.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τη νίκη έφερε το γκολ του Σταμάτη Σαπαλίδη στο 110′ μετά από μια καταπληκτική πάσα του Ράφαελ Ζέλο.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Γιάννης Τσιροζίδης απόλαυσαν τον αγώνα από την κερκίδα, μαζί με τους 1.000 και πλέον φιλάθλους που δεν σταμάτησαν κυριολεκτικά ούτε λεπτό να τραγουδούν ενθαρρυντικά συνθήματα για την αγαπημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Καισαριανής. Στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με τους παίκτες, το προπονητικό team και τα μέλη της διοίκησης, σε μια απονομή που έμοιαζε με μικρή γιορτή για τον Αστέρα μας.

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος με τον παίκτη του Μικρασιατικού Αστέρα, Γιάννη Βουτυρά, και το κύπελλο ανά χείρας, πανηγυρίζει τη μεγάλη νική
και την χάραξη της πολιτικής αθλητισμού για ισχυρά, υγιή αθλητικά σωματεία στην Καισαριανή!

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος με τον παίκτη του Μικρασιατικού Αστέρα, Γιάννη Βουτυρά, και το κύπελλο ανά χείρας, πανηγυρίζει τη μεγάλη νική
και την χάραξη της πολιτικής αθλητισμού για ισχυρά, υγιή αθλητικά σωματεία στην Καισαριανή!

Η σύνθεση της ομάδας στον αγώνα με προπονητή τον Ηλία Καλοπήτα ήταν η εξής: Μιχελής, Κωνσταντινίδης, Βουτυράς (113′ Έσλερ), Ε. Κουτσογκίλας (102′ Π. Κουτσογκίλας), Μαραγκουδάκης, Τζέλη, Σάμιος, Βουγιουκλίδης (77′ Ζέλο), Σαπαλίδης (113′ Θεοδώρου), Αμπντέλ Ραχήμ (113′ Κακός), Σμυρνάκης (64′ Ψαραδέλης).

Μικρασιατικός Αστέρας: ξέφρενοι πανηγυρισμοί, δικαίως, από μια καταπληκτική νεοσύστατη ομάδα που σε μια σεζόν κατάφερε να κατακτήσει κύπελλο!

Συγχαρητήρια σε όλους! Σας ευχαριστούμε!

Αυτό είναι το 1ο Κύπελλο ΕΠΣΑ για τον Μικρασιατικό Αστέρα, στον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς μεγάλες επιτυχίες και άνοδο μέχρι την Α’ Εθνική!

Μικρασιατικός Αστέρας: Κυπελλούχος ΕΠΣΑ 2023
Εθνικός Αστέρας – 1943

Το καλοκαίρι του 2022, στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει χαράξει η Δημοτική Αρχή Βοσκόπουλου για την ενδυνάμωση του αθλητισμού στην πόλη, ο Εθνικός Αστέρας συγχωνεύτηκε με τον Μικρασιατικό Καισαριανής, ο οποίος αγωνιζόταν στην Α’ ΕΠΣΑ και η ομάδα μετονομάστηκε σε «Μικρασιατικός Αστέρας Α.Ο. Καισαριανής».

Μικρασιατικός Αστέρας

Η Καισαριανή αλλάζει και στον αθλητισμό.

Πηγή: kaisariani.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.