Ανατολικά ΚΚΕ: Δήλωση της Γεωργοπούλου Κανέλλας για το κλείσιμο Οικοτροφείων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε δήλωσή της η Γεωργοπούλου Κανέλλα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα, για το κλείσιμο Οικοτροφείου στο Βύρωνα και στο Ελληνικό που τα διαχειρίζονταν ΜΚΟ, ύστερα από παρέμβαση εισαγγελέα, αναφέρει:

“Οργή γεμίζουν κάθε άνθρωπο οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης τις οποίες βίωσαν συνάνθρωποί μας σε οικοτροφείο στον Βύρωνα, ανυπεράσπιστοι από μια ακόμα αμαρτωλή ΜΚΟ. Οι συνθήκες ήταν τέτοιες που προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Για μια ακόμη φορά θα χυθούν κροκοδείλια δάκρυα από αυτούς που έχουν την ευθύνη, θα πουν ότι τάχα δεν ήξεραν. Είναι όλοι αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν τώρα και το ανάλγητο κράτος τους. Αυτοί που έφτιαξαν  το πιο αντιδραστικό πλαίσιο για να λυμαίνονται τον ευαίσθητο χώρο της ψυχικής υγείας οι έμποροι  των κάθε λογής ΜΚΟ και «μεγαλόψυχων» ιδιωτών Είναι οι ίδιοι που έσπρωχναν τεράστια ποσά από τον κρατικό προϋπολογισμό για τα μορφώματα των ΜΚΟ.

Οι ευθύνες είναι μεγάλες, ξεκάθαρες και διαχρονικές.  ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και οι διαθέσιμοι συνοδοιπόροι τους, οι αντιεπιστημονικές κατευθύνσεις της ΕΕ που λογίζουν τον ψυχικά ασθενή ως κόστος και την περίθαλψή του πεδίο κερδοφορίας.

Απέναντι σε όλη αυτή την κατάσταση που ζουν χιλιάδες ασθενείς, οι οικογένειές τους και όλος ο λαός μας, η μόνη σύγχρονη και ρεαλιστική απάντηση είναι αυτή του ΚΚΕ. Διεκδικούμε αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν περίθαλψη σε κρατικές δομές που θα παρέχουν στους ασθενείς όλη την φροντίδα που χρειάζονται με βάση τα σύγχρονα ιατρικά και επιστημονικά πρωτόκολλα. ”

Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.