SOS Γ. Παπαδόπουλου: Περιμένουμε μεγάλο σεισμό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γεράσιμος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε, τόνισε ότι αναμένεται ισχυρός σεισμός στον Κορινθιακό κόλπο -χωρίς να διευκρινίζει το πότε- και πως ενδέχεται να προκληθεί τσουνάμι, αλλά σε τοπικό επίπεδο!

Ο καθηγητής μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «οι ισχυροί σεισμοί επαναλαμβάνονται κάθε 25-30 χρόνια, ότι από τον τελευταίο ισχυρό σεισμό του Αιγίου (Ιούνιος 1995) έχουν ήδη παρέλθει 27 χρόνια και ότι δεν είναι μόνο το ρήγμα των Αλκυονίδων που μας απασχολεί αλλά και πολλά άλλα ενεργά ρήγματα».

Μάλιστα, ένα σημείο που ξεχωρίσει στη συνέντευξη του, είναι όταν αναφέρει πως «αργά ή γρήγορα θα επαναληφθεί ένας ισχυρός σεισμός στον Κορινθιακό».

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος στο Facebook:

«Οι σεισμοί στον Κορινθιακό κόλπο είναι το θέμα της σημερινής μου συνέντευξης στον κ. Χρ. Βεργανελάκη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Πελοποννήσου “Πελοπόννησος”. Εξηγώ ότι οι ισχυροί σεισμοί επαναλαμβάνονται κάθε 25-30 χρόνια, ότι από τον τελευταίο ισχυρό σεισμό του Αιγίου (Ιούνιος 1995) έχουν ήδη παρέλθει 27 χρόνια και ότι δεν είναι μόνο το ρήγμα των Αλκυονίδων που μας απασχολεί αλλά και πολλά άλλα ενεργά ρήγματα. Το πιο δραστήριο τμήμα είναι το δυτικό, αλλά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας πρέπει να περιλαμβάνουν όλη την περιοχή, όπως και όλη τη χώρα. Επιπλέον, εξηγώ ότι συχνά οι ισχυροί σεισμοί στον Κορινθιακό προκαλούν τοπικά αλλά ισχυρά τσουνάμι. Συνεπώς, οι δράσεις πρόληψης και προστασίας πρέπει να περιλαμβάνουν και αυτό το ενδεχόμενο».

Οι σεισμοί στον Κορινθιακό κόλπο είναι το θέμα της σημερινής μου συνέντευξης στον κ. Χρ. Βεργανελάκη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Πελοποννήσου «Πελοπόννησος». Εξηγώ ότι οι ισχυροί σεισμοί επαναλαμβάνονται κάθε 25-30 χρόνια, ότι από τον τελευταίο ισχυρό σεισμό του Αιγίου (Ιούνιος 1995) έχουν ήδη παρέλθει 27 χρόνια και ότι δεν είναι μόνο το ρήγμα των Αλκυονίδων που μας απασχολεί αλλά και πολλά άλλα ενεργά ρήγματα. Το πιο δραστήριο τμήμα είναι το δυτικό, αλλά τα μέτρα πρόληψης και προστασίας πρέπει να περιλαμβάνουν όλη την περιοχή, όπως και όλη τη χώρα. Επιπλέον, εξηγώ ότι συχνά οι ισχυροί σεισμοί στον Κορινθιακό προκαλούν τοπικά αλλά ισχυρά τσουνάμι. Συνεπώς, οι δράσεις πρόληψης και προστασίας πρέπει να περιλαμβάνουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.