Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής: «Η κραυγή της σιωπής» 8/4 ώρα 19.30 στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Θεατρική Ομάδα του Μικρασιατικού Συλλόγου Καισαριανής παρουσιάζει το Σάββατο 8 Απριλίου την επιτυχημένη παράσταση «Η κραυγή της σιωπής», ένα έργο βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του ιστορικού-συγγραφέα Σπύρου Τζόκα σε θεατρική διασκευή της θεατρολόγου Γιώτας Ευσταθίου.

Το έργο καταπιάνεται με την τραγική ιστορία της οικογένειας του Σπύρου Κοντούλη, μεγάλου ποδοσφαιριστή της εποχής του Μεσοπολέμου, που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και την Εθνική Ελλάδος. Μέσα από τη σύντομη διαδρομή της ζωής του αποτυπώνεται καρέ – καρέ η συγκλονιστική Ιστορία της Ελλάδας του πρώτου μισού του 20ού αιώνα. Εξιστορούνται τα πάθη, τα όνειρα και οι ταλαιπωρίες της οικογένειας στη Μικρασία και την Ελλάδα.

«Η κραυγή της σιωπής» είναι η διαχρονική κραυγή της Μικρασιάτισσας μάνας, που κυνηγημένη διαφύλαξε τα παιδιά της στον κατατρεγμό και της τα πήραν λίγα χρόνια αργότερα οι κατακτητές Γερμανοί και οι δοσίλογοι Ελληνες. Στην εξιστόρηση της ζωής του Σπύρου Κοντούλη γίνεται αναφορά στα μεγάλα πολιτικά, πολιτιστικά και, κυρίως, αθλητικά γεγονότα της περιόδου και στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου εκείνης της εποχής, ενώ αναδεικνύονται η συμμετοχή και ο ηρωικός αγώνας των Ελλήνων αθλητών στο αλβανικό μέτωπο και την Εθνική Αντίσταση.

Ώρα έναρξης : 19.30

Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Καισαριανής

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.