ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Παρεμβάσεις προεκλογικής κοπής σε πεζοδρόμια, με πολλές κακοτεχνίες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έχουν συνηθίσει οι πολίτες, διάφορες τεχνικές παρεμβάσεις, έργα μικρής κλίμακας κ.λπ. να γίνονται την προεκλογική περίοδο και όχι καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου της δημοτικής αρχής.

Όχι ότι δεν χρειαζόντουσαν παρεμβάσεις, επισκευές σε μια σειρά πεζοδρόμια, οδοστρώματα κλπ,

αλλά τα εγκαταλείπουν και στη συνέχεια προεκλογικά κάνουν αναθέσεις σε εργολάβους. Για να λαδώνονται οι μηχανές, να λειτουργούν τα μηχανήματα, με φόντο τις εκλογές…

Οι παρεμβάσεις αυτές πολλές φορές, αν όχι όλες, είναι πρόχειρες και με πολλές κακοτεχνίες και όμως παραλαμβάνονται.

Στρώσε ξήλωνε, δουλειά να μη λείπει στους εργολάβους.

Πολλές από αυτές τις παρεμβάσεις είναι αμφίβολης χρησιμότητας και κακής ποιότητας. Οι καλά γνωρίζοντες στα δημοτικά πράγματα, ξέρουν ότι στο τέλος όλα τα έργα -μικρά και μεγάλα- παραλαμβάνονται και πληρώνονται.

Αν παρατηρήσει κάποιος τις παρεμβάσεις που έγιναν πρόσφατα στα πεζοδρόμια στην οδό Βουτζά, Χ. Σμύρνης και Μικράς Ασίας -ακόμα και αν συμφωνεί με τις συγκεκριμένες παρεμβάσεις- θα διαπιστώσει μια σειρά κακοτεχνίες και προχειρότητες.

Περίοικοι που ζουν στην πλατεία ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΛΙΝΤ στον Καρέα, που έγινε μια μεγάλη παρέμβαση στα προσφυγικά, μας ανέφεραν ότι στο πλακόστρωτο οδόστρωμα της πλατείας όταν περνά μηχανή, η αυτοκίνητο ακούγεται το «κραπα κρουπ» των κιβώλιθων (δείτε και τις εικόνες που ακολουθούν).

Και όμως το εν λόγω έργο έχει παραλειφθεί από το δήμο.

Ούτε καν τα χόρτα δεν έχει κόψει ο δήμος

Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Δυστυχώς αυτή η πρακτική επαναλαμβάνεται με όλες τις δημοτικές αρχές, με τα χρήματα των πολιτών.

Πόσες φορές στρώθηκαν με άσφαλτο οι κεντρικοί -και όχι μόνο- δρόμοι της πόλης και σε σύντομο διάστημα έφευγε η πίσσα; Πόσα πεζοδρόμια στις γειτονίες της πόλης δεν επισκευάζονται και αποτελούν παγίδες για τους πεζούς;

Δεν τα βλέπουν αυτά οι δημοτικοί άρχοντες και η τεχνική υπηρεσία του δήμου;

Και τα βλέπουν και τα γνωρίζουν.

Το ζήτημα είναι τι κάνουν για να μπορεί να περπατά με ασφάλεια ο πολίτης στην πόλη, πως το κάνουν, πότε και με ποιο κόστος!

Φυσικά όλα τα παραπάνω γίνονται χωρίς καμία διαβούλευση με τους πολίτες  και τους περίοικους και εν αγνοία τους. Τα γνωρίζουν μόνο οι «φωστήρες» που αποφασίζουν για τους πολίτες, χωρίς αυτούς, με τα δικά μας χρήματα και σε βάρος τους. Δηλαδή ένα μικρό επιτελείο, ο δήμαρχος, αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας και ο διευθυντής της καθώς και ο αντιδήμαρχος οικονομικών. Μόνο αυτοί ουσιαστικά ξέρουν, οι άλλοι απλά τους στηρίζουν και εγκρίνουν στις επιτροπές -οικονομική και ποιότητα ζωής.

Το δημοτικό συμβούλιο απλά τα επικυρώνει με εξαίρεση ορισμένους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων της «μικρής» αριστεράς…

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.