Συσκέψεις νεολαίας της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών της ΚΝΕ, συνεχίζοντας το πλατύ άνοιγμα στη νεολαία των ανατολικών συνοικιών διοργανώνει σειρά από συσκέψεις με σύνθημα:

“Μόνοι τους και όλοι μας #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ”

Το Σάββατο 22 Απρίλη

— στις 6.00 μ.μ., οι Ο.Β. Βύρωνα καλούν σε σύσκεψη στο Ροκ καφενείο “δεν ξέρω” (Πλατεία Σμύρνης 3, Βύρωνας). Θα μιλήσει η Γεωργοπούλου Κανέλλα, υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέα και Γραμματέας της Τ.Ο. Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

— στις 8.00 μ.μ., οι Ο.Β. Καισαριανής καλούν σε σύσκεψη στο Καφενέ του Βασίλη (Ευφρονίου 70, Καισαριανή). Θα μιλήσουν ο Πλωμαρίτης Άρης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΑ και ο Γκιώνης Δημήτρης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Την Κυριακή 23 Απρίλη

— στις 5.00 μ.μ., οι Ο.Β. Ζωγράφου καλούν σε σύσκεψη στα Ιλίσια Παιδεία (Αδελφών Πιερράκου 50, Ζωγράφου). Θα μιλήσει η Δανάη Πλα – Καρύδη, υποψήφια βουλευτής στο Νότιο Τομέα.

— στις 7.00 μ.μ., οι Ο.Β. Ηλιούπολης καλούν σε σύσκεψη στην Αντίκα (Σοφοκλή Βενιζέλου 59, Ηλιούπολη). Θα μιλήσει ο Μπουγάς Αλέξανδρος, υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών 

της ΚΟΑ του ΚΚΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.