Παραδόθηκε πλήρως ανακαινισμένο το 1ο Γυμνάσιο – 1ο Λύκειο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές εργασίες αποκατάστασης των κτηρίων του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Βύρωνα, το οποίο λειτούργησε με απόλυτη ασφάλεια, ύστερα από τις διακοπές του Πάσχα.

Οι εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στα στηθαία των κτηρίων αφορούσαν:

  • Καθαίρεση σαθρών υλικών από όλες τις επιφάνειες
  • Καθαίρεση μαρμάρων
  • Αποκάλυψη, επιμελής καθαρισμός και συντήρηση (με ειδικό αντιδιαβρωτικό) του «οπλισμού» των στηθαίων
  • Κατασκευή νέων επιχρισμάτων (σοβάδες)
  • Βάψιμο των στηθαίων

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τις παραπάνω εργασίες είχε γίνει ενεργειακή αναβάθμιση του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου Βύρωνα, που περιλάμβανε τοποθέτηση θερμο-προσόψεων, νέων κουφωμάτων αλουμινίου, φωτισμό LED και στα δύο σχολεία, μόνωση της στέγης και αντικατάσταση καυστήρων.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης ανέφερε σχετικά: «Παραδώσαμε στην ώρα τους τα δύο σχολεία, πλήρως ανακαινισμένα και ασφαλή για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Μετά την πτώση επιχρισμάτων στην αυλή του σχολείου, αντί για μία απλή επιδιόρθωση των ζημιών, που θα ήταν η εύκολη λύση, αποφασίσαμε να σταματήσουν άμεσα τα μαθήματα, προκειμένου να γίνει μια συνολική παρέμβαση που θα εγγυάται  την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, η οποία είναι για μας αδιαπραγμάτευτη. Δεν υπολογίσαμε ούτε το οικονομικό, ούτε το πολιτικό κόστος από την κριτική που δεχτήκαμε. Η ασφαλής λειτουργία των σχολείων ήταν εξ αρχής και παραμένει, πρωταρχικό μας μέλημα και το αποδείξαμε για μία ακόμα φορά».

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.