Ρ.Ε.Κ.: Η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τη δίχρονη προσχολική αγωγή, με αδιαφορία και προχειρότητα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Καταγγέλλουμε τη δημοτική αρχή για την αδιαφορία και προχειρότητα που αντιμετωπίζει τη δίχρονη προσχολική αγωγή και στηρίζουμε τον αγώνα των δασκάλων και γονέων.
Απαιτούμε το αυτονόητο. Σύγχρονες και επαρκείς κτιριακές εγκαταστάσεις για παιδικούς σταθμούς, Α΄βάθμια και Β΄θμια εκπαίδευση.

Η δημοτική αρχή Βύρωνα, επικαλούμενη την Π.Ν.Π. της κυβέρνησης για τη διεξαγωγή των δημοτικών συμβουλίων κεκλεισμένων των θυρών, τη Δευτέρα 22 Ιούνη, αφού πρώτα πήρε παρουσίες ανέβαλε το Δ.Σ.. με τη δικαιολογία ότι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, ήταν δύο παραπάνω εκπρόσωποι των δασκάλων , από αυτούς που «είχε καλέσει».
Η δημοτική αρχή που επικαλείται τους περιορισμούς της Π.Ν.Π. για τον κορονοϊό ενώ η ζωή έχει επιστρέψει στους προηγούμενους ρυθμούς, είναι η ίδια που δεν έχει δώσει τα Μέσα Ατομικής Προστασίας στους 4μηνίτες εργαζόμενους που έχει προσλάβει την περίοδο της πανδημίας και σήμερα θα έπρεπε να απολογηθεί στο Δ.Σ. μετά τον τραυματισμό ενός από αυτούς τους εργαζόμενους και την καταγγελία του Σωματείου των Εργαζομένων. Είναι η ίδια που δεν έχει προμηθευτεί την τελευταία τριετία τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας για τους μόνιμους και ορισμένου χρόνους εργαζόμενους. Είναι η ίδια που ο δήμαρχος της κάλεσε σήμερα το μεσημέρι να παραβρεθούν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, όλους τους νηπιαγωγούς του Βύρωνα, παρακάμπτοντας το συνδικαλιστικό τους όργανο, που αν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά του θα ξεπερνούσαν τους 55 και ανέβαλε το δημοτικό συμβούλιο γιατί παρευρίσκονταν στην αίθουσα 45. Είναι η ίδια που έχει σχεδιάσει να στοιβάξει τα παιδιά της δίχρονης προσχολικής αγωγής στα ήδη υπάρχοντα σχολικά κτίρια, τοποθετώντας αίθουσες ΠΡΟΚΑΤ και καταλαμβάνοντας λειτουργικούς και ελεύθερους χώρους για την εκπαίδευση, που σημαίνει περισσότερα παιδιά από αυτά που μπορούν να φιλοξενηθούν στα σχολεία και αυξημένο κίνδυνο.
Η ίδια δημοτική αρχή που σύμφωνα με τον κανονισμό όφειλε να κάνει μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο για τη δίχρονη προσχολική αγωγή αφού είχε ζητηθεί από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, κάλεσε δημοτικό συμβούλιο με επτά (7)θέματα, γράφοντας τον κανονισμό στα παλαιότερα των υποδημάτων της. Και αντί για συζήτηση και λήψη απόφασης για την υποχρεωτική δίχρονη προσχολική αγωγή που αφορά το δασκάλους γονείς και παιδιά έφερε ως 1ο θέμα για συζήτηση την απλή ενημέρωση του Δ.Σ. για αυτό το ζήτημα.
Η αναβολή του δημοτικού Συμβουλίου ήταν μια κίνηση τακτικής για να ξεφύγει από την κριτική των παρατάξεων της αντιπολίτευσης των εκπροσώπων δασκάλων και γονέων που παρευρίσκονταν στην αίθουσα και των συγκεντρωμένων γονέων και δασκάλων, που παρά τη βροχή ήταν συγκεντρωμένοι και διαμαρτύρονταν έξω από το δημαρχείο.
Η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, τα έξι χρόνια που διοικεί το δήμο, παρά τις ελλείψεις σε σχολικά κτίρια και την ακαταλληλότητα πολλών από αυτά, δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση έστω να σχεδιάσει και να συζητήσει πως μπορεί να βελτιώσει μελλοντικά την κατάσταση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι από τα τεχνικά προγράμματα και την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Βύρωνα απουσιάζει κάθε πρόβλεψη για νέα σχολικά κτίρια.
Όποτε έχει συζητηθεί το θέμα της εκπαίδευσης στα δημοτικά συμβούλια, έχει γίνει μετά την κινητοποίηση εκπαιδευτικών, γονέων , μαθητών και την πίεση της αντιπολίτευσης. Πάντα σε αυτές τις συζητήσεις, τα ζητήματα που μπαίνουν για βελτίωση της κατάστασης, τα χαρακτηρίζει ως κομματικά υποκινούμενα από τις παρατάξεις της αριστεράς.
Για τη δίχρονη προσχολική αγωγή που ο νόμος έχει ψηφιστεί από το 2018, όχι μόνο δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει τις αίθουσες που απαιτούνται σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, αλλά καθησύχαζε το δημοτικό συμβούλιο ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα στην εφαρμογή της. Μέχρι που στο Δ.Σ. της 11/05/20, ανακοίνωσε για την εγκατάσταση επτά ΠΡΟΚΑΤ αιθουσών στα προαύλια άλλων σχολείων, ξεδιπλώνοντας την αδιαφορία της των έξι χρόνων και την προχειρότητα της τελευταίας στιγμής.
Οι αντιδράσεις γονέων και δασκάλων την ανάγκασαν να αναδιπλωθεί. Αλλά και πάλι ως ο χειρότερος διαχειριστής της απλής καθημερινότητας, στράφηκε στην κατάργηση αιθουσών που χρησιμοποιούνταν στα δημοτικά σχολεία για εκπαιδευτικές δράσεις, υποβαθμίζοντας την παρεχόμενη εκπαίδευση.
Οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις αξιοποίησαν την πανδημία για να περάσουν το νεοφιλελεύθερο οπλοστάσιο της αναστολής και εκ περιτροπής εργασίας, της μείωσης μισθών, της περιστολής συνδικαλιστικών ελευθεριών και δημοκρατικών δικαιωμάτων. Η δημοτική αρχή Βύρωνα επικαλέστηκε την Π.Ν.Π. της κυβέρνησης για την πανδημία, για να απεγκλωβιστεί από τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, τους δασκάλους, τους γονείς, τους εργαζόμενους στο δήμο, στους οποίους θα έπρεπε να απολογηθεί για τα πεπραγμένα της.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.