“Μπροστινός”- Πρόεδρος- ο Βυρωνιώτης Δημήτρης Χατζηλιάδης, στο «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» του Κασιδιάρη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

“Μπροστινός”- Πρόεδρος- στο εθνικιστικό ελληνικό πολιτικό κόμμα «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» του καταδικασμένου χρυσαυγίτη ναζιστή Ηλία Κασιδιάρη είναι ο Βυρωνιώτης συνταξιούχος απόστρατος ταξίαρχος  Δημήτρης Χατζηλιάδης πρώην καθηγητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Ο  Χατζηλιάδης  έχει αποφοιτήσει από το Δημοτικό και το εξατάξιο Γυμνάσιο αρένων Βύρωνα. Πέρασε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του ταξίαρχου. Διαμένει στον Βύρωνα.

Φίλοι, γνωστοί και συμμαθητές του, έχουν εκπλαγεί, όταν πληροφορήθηκαν ότι για να πάρει μέρος στις βουλευτικές εκλογές το  «Εθνικό Κόμμα “ΕΛΛΗΝΕΣ» του Ηλία Κασιδιάρη, “μπροστινός” – πρόεδρος-  τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου,  έχουν καταθέσει  αίτηση για κάθοδο στις βουλευτικές 21η Μαΐου 38 κόμματα, 10 συνασπισμοί κομμάτων και 2 μεμονωμένοι υποψήφιοι, σύνολο 50. 

Κατά σειρά κατάθεσης είναι:  .

Κόμματα:

  1. ΣΥΡΙΖΑ
  2. ΚΚΕ (μ-λ)
  3. ΟΚΔΕ
  4. ΑΝΤΑΡΣΥΑ
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
  6. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)
  7. ΚΙΝΗΜΑ 21
  8. ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ
  9. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
  10. ΝΙΚΗ
  11. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ
  12. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
  13. ΜΕΡΑ 25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ
  14. ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ
  15. ΟΑΚΚΕ
  16. Μ-Λ ΚΚΕ
  17. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
  18. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
  19. ΤΟΛΜΑ
  20. ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
  21. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
  22. ΕΥ – ΚΙΝΗΣΗ
  23. ΝΕΑ ΔΟΜΗ
  24. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ
  25. ΚΟΤΕΣ
  26. ΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
  27. ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ
  28. SOCIAL
  29. ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
  30. ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
  31. ΕΑΝ
  32. ΛΑΪΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΌΜΜΑ (Λ.ΕΥ.ΚΟ)
  33. ΕΛΛΗΝΕΣ
  34. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (Ε.Λ.Κ.Σ.Ι.)
  35. Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ
  36. ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ- ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΟΣ
  37. ΦΙΛΟΝΟΜΗ ΔΗΜΕΓΕΡΣΙΑ
  38. ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Συνασπισμοί κομμάτων:

  1. ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
  2. ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
  3. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ- ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
  4. ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
  5. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
  6. ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΩΒ
  7. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ
  8. ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
  9. ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α
  10. ΜΑΖΙ

Μεμονωμένοι υποψήφιοι:

  • ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
  • ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΪΤΣΗΣ

«Κόπηκε» το κόμμα Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου

Εκτός εκλογών άφησε το τμήμα Α1 του Α. Πάγου το κόμμα «Πατριωτική Ένωση» του Κ. Μπογδάνου και του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου. Ο λόγος, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος.

Εις βάρος της Πατριωτικής Ένωσης είχε κατατεθεί προσφυγή από το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» -ΕΛΛ. ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ στην οποία υποστηρίχθηκε πως οι κύριοι Μπογδάνος- Εμφιετζόγλου του «έκλεψαν» το όνομα.

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ομόφωνα πως δικαιούχος του ονόματος είναι το προσφεύγον κόμμα.

Επιπλέον κρίθηκε πως το σύμβολο της « Πατριωτικής Ένωσης» (το αστέρι της Βεργίνας) είναι εθνικό σύμβολο που εκ του νόμου, απαγορεύεται η χρήση του.

Ένσταση  κατά της συμμετοχής του  «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» των Χατζηλιάδη και Κασιδίαρη

Σύμφωνα με δημοσιεύματα κάποιος κ. Δημήτρης Μιχάκης με το όνομα του κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» έχει καταθέσει  αίτηση για να κατέλθει στις εκλογές και ισχυρίζεται  ότι  το έχει κατοχυρώσει από το 2012. Με ένσταση του στο Α1 τμήμα του Α. Πάγου, ο Δημήτρης Μιχάκης ζητά να αποκλειστεί το κόμμα «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» με πρόεδρο τον συνταξιούχο   απόστρατο Ταξίαρχο Δημήτρη Χατζηλιάδη πρώην καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και με υποψήφιο βουλευτή τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη Ηλία Κασιδιάρη.

Σήμερα Παρασκευή αργά το απόγευμα, πιθανότατα θα γίνει γνωστό αν το «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» θα αποκλειστεί, μετά την ένσταση που έχει καταθέσει  ο  Δημήτρης Μιχάκης. 

Το κόμμα «Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ» έχει καταθέσει και αυτό ένσταση κατά του Δ. Μιχάκη η οποία  και θα εξεταστεί  σήμερα Παρασκευή, αργά το απόγευμα.

Ένσταση έχει κατατεθεί και κατά των κομμάτων (ΠΑΤΡΙΔΑ της κ. Λατινοπούλου και ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των Κρανιδιώτη, Τζήμερου.

Την Τρίτη 2 Μαΐου το βράδυ, το Α1 Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα προχωρήσει στην οριστική ανακήρυξη των κομμάτων και των συνδυασμών που τελικά θα πάρουν έγκριση για να κατέλθουν στις βουλευτικές εκλογές.

 Να υπενθυμίσουμε ότι

Στις βουλευτικές εκλογές της 20η Σεπτεμβρίου 2015 είχαν δηλώσει συμμετοχή 26 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων. Από το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου είχαν κοπεί 7 κόμματα και τελικά συμμετείχαν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 και διεκδίκησαν την ψήφο των Ελλήνων, 14 κόμματα και 5 συνασπισμοί κομμάτων (συνολικά 19).

Για τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου 24 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων. Από το Α1 Πολιτικό Τμήμα είχαν κοπεί 4 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, επειδή είτε δεν προσκόμισαν τα αναγκαία έγγραφα, είτε ανέκυψε ζήτημα δικαιώματος χρήση του τίτλου του κόμματος ή ακόμη και για άλλους τυπικούς λόγους. Έτσι, το 2019 είχαν συμμετάσχει στις εκλογές 20 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση  

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.