Εργαζόμενοι ΟΤΑ: Κάλεσμα στην 24ωρη απεργία στις 21/5

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2024.

Η ανακοίνωση

«…νέα 24ωρη Πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση, την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2024 ενάντια στην ακρίβεια και στην οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων από την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτήν.

Η νέα αυτή κινητοποίηση έρχεται σε συνέχεια της πετυχημένης Απεργίας της 28ης Φεβρουαρίου 2024 και αποσκοπεί στο να σταλεί το μήνυμα, όσο πιο σαφές και ξεκάθαρο γίνεται, πώς η Ελληνική Κοινωνία, οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο από τον οικονομικό στραγγαλισμό που επιβάλλει η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τα συμφέροντα, εγχώρια και μη, ασκώντας μία ακραία νεοφιλελεύθερη και καταστροφική για τους πολλούς πολιτική.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εμπαίζει τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με αυξήσεις-κοροϊδία που έδωσε από 1η Ιανουαρίου 2024, δηλαδή 38,00-42,00 ευρώ καθαρά το μήνα, όταν αυτά που τους υφαρπάζει είναι πολλαπλάσια από την ακρίβεια που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και την αισχροκέρδεια. Έχουν το θράσος δε, να μιλούν για πτώση του πληθωρισμού και ανάπτυξη 2% όταν οι αυξήσεις στα προϊόντα βασικής ανάγκης πλέον είναι αστρονομικές.

Ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, με περίσσιο θράσος δηλώνει πως η μέση καθαρή αύξηση για τους Δημοσίους Υπαλλήλους το 2024 είναι 1.425 ευρώ, όταν όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο πήραν τα εκκαθαριστικά τους κι είδαν με τα ίδια τους τα μάτια την κοροϊδία. Με την στήριξη των πληρωμένων Μ.Μ.Ε. επιχειρούν να κάνουν το μαύρο άσπρο, να παραπληροφορήσουν και να τιθασεύσουν την οργή του λαού.
Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.