Ανατολικά ΚΚΕ: Περιοδεία του Χρήστου Κατσώτη στους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα των γονιών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία μετέφερε την Παρασκευή το πρωί σε περιοδεία που πραγματοποίησε στο 1ο Δημοτικό Βύρωνα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, Χρήστος Κατσώτης. Στη συζήτηση παρευρέθηκε η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, Κανέλλα Γεωργοπούλου.

Με αφορμή την πρόσφατη Επίκαιρη Ερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή στις 7 Απριλίου, για την κατάσταση των σχολείων στο Βύρωνα και ειδικότερα για το 1ο και 6ο Δημοτικά σχολεία, στα οποία εκκρεμούν τα αποτελέσματα του δευτεροβάθμιου προσεισμικού ελέγχου, ο Χρήστος Κατσώτηςτόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει «κανένας συμβιβασμός με τέτοια σχολεία το 2023».

Κρίνοντας τόσο από τις απαντήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών κατά την συζήτηση στη Βουλή όσο και από τις απαντήσεις της Δημοτικής Αρχής στο μονοθεματικό δημοτικό συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Χρ. Κατσώτης κάλεσε τους γονείς να απορρίψουν το «μπαλάκι ευθυνών» που γίνεται, να δυναμώσουν τον αγώνα τους για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία.

Άλλωστε, αυτός ο αγώνας, όπως είπε, ήδη μετράει νίκες όπως είναι η αναδίπλωση της δημοτικής αρχής στην αρχική περικοπή κονδυλίων για την συντήρηση των σχολείων, η επίσπευση της διαδικασίας για τον δευτεροβάθμιο έλεγχο αλλά και η επίσπευση των εργασιών στο 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο, όπου επίσης υπήρξε περιστατικό με πτώση σοβάδων πριν το Πάσχα. Απέναντι στη λογική «κάνουμε ότι μπορούμε», οι γονείς μέσα από τους Συλλόγους τους χρειάζεται να δυναμώσουν τον αγώνα τους και να απαιτήσουν εδώ και τώρα κάθε ασφάλεια για τα παιδιά τους χωρίς ημίμετρα και πρόχειρες λύσεις. Να απορρίψουν τους αισχρούς εκβιασμούς της Δημοτικής Αρχής που ενώ γνώριζε, έλαμψε για της απραξίας της 15 ολόκληρους μήνες και ταυτόχρονα δεν δίστασε να απειλήσει τους γονείς πως «μην πολυφωνάζετε γιατί μπορεί να κλείσει το σχολείο κι άλλο σχολείο δεν υπάρχει».

Σε αυτόν τον αγώνα, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται σταθερά στο πλευρό της σχολικής κοινότητας Γιατί για τα παιδιά μας δεν θέλουμε το λιγότερο κακό… Θέλουμε το καλύτερο!

Επίσης αργότερα, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε στους δασκάλους και λοιπούς εργαζόμενους στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, το οποίο είναι το δεύτερο σχολείο της πόλης που επίσης παραπέμφθηκε σε δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο. Κάλεσε σε ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπροστά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου γιατί, όπως αποδεικνύεται και από τον πρόσφατο αγώνα της σχολικής κοινότητας στην πόλη του Βύρωνα «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό» κι αυτό απαιτεί ΚΚΕ Δυνατό!

Γιατί την επόμενη μέρα των εκλογών, η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα έχουν χίλιους λόγους με κυριότερο την ίδια τους τη ζωή και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών τους, να είναι αδύναμα τα κόμματα που δηλώνουν πρόθυμα να σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ. Μπορούμε να σηματοδοτήσουμε ένα νέο ελπιδοφόρο αγωνιστικό ξεκίνημα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.