Κατάθεση ερωτήσεων της ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κατάθεση ερωτήσεων της ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ:

Προς: -Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα

           -Δήμαρχο Βύρωνα

           -Δημοτικούς Συμβούλους Βύρωνα

Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ,

Όπως όλοι γνωρίζουμε, κύριο όργανο στη λειτουργία του Δήμου και στην δημοκρατική του λειτουργία είναι το δημοτικό συμβούλιο.

Ο τρόπος όμως με τον οποίο το λειτουργείτε, όπως η άρνηση ή παρελκυστική τακτική σας να μην απαντάτε στα ερωτήματα που σας θέτουμε όχι μόνο σαν Ρ.Ε.Κ, παραβιάζοντας επανειλημμένα το νόμο και κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου, οδηγεί στην απαξίωση του ρόλου του δημοτικού συμβουλίου, του θεσμού της αυτοδιοίκησης  και γενικότερα της πολιτικής.

Με την πολιτική  αντιδημοκρατική πρακτική σας επιδιώκετε επίσης να υποβαθμίσετε το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δήμο. Αυτή σας την πολιτική τακτική δεν πρόκειται να την αποδεχθούμε, την καταγγέλλουμε και επανερχόμαστε με τα ερωτήματα που δεν έχετε απαντήσει μέχρι σήμερα και με νέα ερωτήματα για τα οποία ζητάμε απαντήσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 10 Μαΐου 2023.

Ερώτηση 1.

Να μας απαντήσετε στις παρακάτω ερωτήσεις που κατά παράβαση του νόμου και του κανονισμού του  δημοτικού συμβουλίου δεν μας έχετε απαντήσει μέχρι σήμερα και τις οποίες έχουμε καταθέσει από:

1)      13/02/23 για την ΠΥΡΚΑΛ και για τις ενέργειες που έχετε κάνει για την υλοποίηση της απόφασης 81/2022 του δημοτικού συμβουλίου της 28/9/22.

2)      07/3/23 για τη συνέχιση ή μη των οικοδομικών εργασιών στην Α΄ Ζώνη Προστασίας Υμηττού, στο στρατόπεδο Σακέτα.

3)         20/3/23 για τα προσφυγικά δρομάκια του Βύρωνα και στη ενέργειες που πρέπει να προβείτε για τον καθαρισμό, συντήρηση, φωτισμό, διάνοιξη, αναμόρφωσή τους και ανάδειξη της ιστορικής κληρονομιάς.

Ερώτηση 2.

Στις 13/02/23, καταθέσαμε ερώτηση για τον απολογισμό του χωριού του Άη Βασίλη. Η έγγραφη απάντηση που μας δόθηκε δύο μήνες μετά, στις 20/4/23, είναι ότι ο απολογισμός του «Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού» Φεστιβάλ στην σκιά των βράχων, θα περιλαμβάνει και τον εν λόγω απολογισμό «του χωριού του Αγ. Βασίλη». Στην απάντηση επίσης αναφέρεται ότι ο λογιστής που έχει αναλάβει το θέμα δεν έχει συντάξει ακόμα τον συνολικό οικονομικό απολογισμό για το 2022 και δεν συνεδρίασε ακόμα το ΔΣ για να τον συζητήσει και να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Επανερχόμενοι στο θέμα ζητάμε να μας ενημερώσετε:

-Πως είναι δυνατόν, οκτώ (8) μήνες μετά την ολοκλήρωση του φεστιβάλ στη σκιά των Βράχων και ένα (1) μήνα πριν την έναρξή του το 2023, να μην έχει γίνει ακόμα ο οικονομικός απολογισμός του προηγούμενου έτους;

-Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί μέχρι σήμερα  το δ.σ. του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού για την υποβολή του οικονομικού απολογισμού και που οφείλεται η καθυστέρηση;

-Ποιος είναι ο λογιστής που το έχει αναλάβει, εάν υπάρχει σύμβαση μαζί του και τι περιλαμβάνει, το ύψος της αμοιβής του και γιατί δεν αντικαθίσταται εάν δεν μπορεί να ανταποκριθεί;

Ερώτηση 3.

Στις 04 Μάη 2022 που εκδικάστηκε η αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο για το Λόφο Κοπανά, υπήρξε κινητοποίηση των δημοτικών αρχών, δημοτικών παρατάξεων, φορέων και πολιτών, για την στήριξη του αιτήματος ο λόφος Κοπανά να παραμείνει δημόσιος, δασικός, κοινωνικός και να περιέλθει στους δήμους. Η πληροφόρηση δε ήταν ότι σε έξι (6) μήνες – ένα (1) χρόνο θα είχε βγει η απόφαση.

Επειδή από τότε έχει περάσει ένας χρόνος, ρωτάμε αν απευθυνθήκατε στον Άρειο Πάγο ζητώντας ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης και τι σας απάντησε.

Ερώτηση 4.

Α) Από το 01/9/2014 που διοικείτε το δήμο, η υπόθεση του οικοπέδου της Νεράιδας και η απόδοσή του στους κατοίκους του Βύρωνα, βρίσκεται ακόμα στον αέρα ως αποτέλεσμα των άστοχων ή μη ενεργειών σας.

Ζητάμε να μας ενημερώσετε για την πορεία της υλοποίησης της απαλλοτρίωσης του οικοπέδου της Νεράιδας, με δεδομένο ότι όπως μας είχατε πει, μετά την αναξιοποίητη 9ετία σας, η τελευταία επιλογή των χειρισμών σας θα έδινε άμεσα λύση.

Β) Ζητάμε να μας ενημερώσετε για την πορεία της υπόθεσης της σχολάζουσας κληρονομιάς (απόφαση Αρείου Πάγουκαι αναφερόμενα θέματα στην από 13/10/22 επιστολή σας στην κηδεμόνα).

Γ)Ζητάμε να μας ενημερώσετε για την πορεία απαλλοτρίωσης του χώρου που περικλείεται από τις οδούς Βουτζά, Κωνσταντιλιέρη και Μ. Ασίας.

Βύρωνας 08/5/23

Τάσος Μαυρόπουλος
δημοτικός σύμβουλος ΡΕΚ ΒΥΡΩΝΑ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.